2777
2789
عنوان

درآمد خیاطی؟؟؟

1878 بازدید | 18 پست

خانما بنظرتون درآمدش چطوره؟ میشه به عنوان شغل انتخابش کرد؟ مثلا هرچی بدوزی اوایل مثلا سرویس آشپزخانه و سیسمونی و لباس... تا بعد یه مدت مجلسی هم بدوزی؟ حداقل اندازه یه معلم میشه باهاش درآمد داشت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم شما خودت خیاطی؟ درآمد از دوخت چطوره که میخوای آموزش بدی؟ 

عزیزم من هنرجوی خیاطی بودم سه سال ونیم آموزش دیدم درآمدش خوبه عالیه البته خیاطی ودوخت نه آموزش 

من حدودا به ۲۰ نفر آموزش خیاطی دادم ماهی ۵۰ تومن درآمدش عالی خوبه به نظرم 

کجاست پس اون روزای خوب/:):😐💔
تو شهر ما ک کولاک میکنه لامصب هزینه یادگیریشو. نذارم کم جرعتم هستم

جدی؟ عزیزم من موندن که بشینم بخونم برا کنکور مثلا حسابداری دولتی یا پرستاری. یا ادامه بدم خیاط حرفه ای بشم... 

عزیزم اویل مثلن پنج هزار از بقیه ارزون تر بدوز تا راه بیفتی، می تونی با تیکه پارچه هات لباس های دخارونه شیک با قیمت مناسب و تزیین خودت برا فروش بذاری کنار خیاطیت

جدی؟ عزیزم من موندن که بشینم بخونم برا کنکور مثلا حسابداری دولتی یا پرستاری. یا ادامه بدم خیاط حرفه ...

وآقا حسابداری و پرستاری رو با خیاطی مقایسه میکنی؟ این دوتا اصلا نمیشه با درآمد خیاطی مقایسه کرد. خیاطی به اصطلاح خاک خوری زیاد داره. تا حرفه ای بشی تا مشتری جذب کنی خیلی حوصله میخواد.خیلی هم اعصاب میخواد اگه علاقه هم نداشتی و فقط به عنوان شغل نگاش میکنی اصلا طرفش نرو

جدی؟ عزیزم من موندن که بشینم بخونم برا کنکور مثلا حسابداری دولتی یا پرستاری. یا ادامه بدم خیاط حرفه ...

خب گلم انگیزت چطوره برا خوندن اگ سال دومته بشین بخون چون خیاطیم واقعا خانما دیونه ات میکنن من دیدم چقد اذیت میشن خیاطا ولی خب می تونی کنارش اموزش رو یادبگیری و درستو بخون

عزیزم 20 نفر ماهی 50 میشه یک میلیون... 😓

من ماهشهر زندگی میکنم شهر بزرگی نیس خوب نسبت به شهرهای بالا مثل تهران و.... قیمتها متفاوته برای من کافیه برای لباس وکفش وکیفم🙂

کجاست پس اون روزای خوب/:):😐💔