این دیوونه💀وجدان داشت دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(: این دیوونه، حس داشت😅 اما شده شـیــطــ👿ــان این دیوونه، ای کــاش...☠️ این دیوونه، ای جــــان🤤 این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻
برو تاپیک دو تا مونده به آخرم کامل توضیح دادم که چیکار کنی عزیزم...
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
خوندمش کامل،،،،،،،،، خودمم اتفاقاازنوره استفاده میکنم ولی فقط پاهاوبیکینی که خب تاحالا نه تیرگیش کم ...
امکان نداره عزیزم.مطمئنی نوره هستش؟
لابد تقلبی بوده!!!!
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
نمیدونم والا نوشته نوره زرنیخ،، فوایدشم نوشته ولی خب من زود به زود استفاده نمیکنم
باید مرتب و پشت سر هم استفاده کنی عزیزم.