2777
2789

من تخصصم فرش عزيزم

اگر بچه كوچيك داري يا زياد نشيمن رو زمين دارين هزار شونه چون زخامت بيشتري داره

١٥٠٠شونه خيلي نازكه

اگر زيبايي هم خيلي برات مهمه ترحيحا ١٢٠٠بگير

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من تخصصم فرش عزيزم اگر بچه كوچيك داري يا زياد نشيمن رو زمين دارين هزار شونه چون زخامت بيشتري داره ...

ممنون عزیزم واسه زیر مبل میخوام خودم ۱۵۰۰دوس دارم میخوام خوشگل باشه ولی از  ۱۵۰۰ شانهخیلی تعریف نکردن یمیشه شما بگین کیفیتش چه جوره

بنظر من ۱۲۰۰ یا ۱۰۰۰ بهتره ی پیجی بود میگفت ۷۰۰ شونه برا خونه بهتره چون بافتش درشته نرمتره ولی ۱۵۰۰ ...

عزیزم آگه ۱۵۰۰مثله موکته چرا از بقیه گرونتره همش تو این موضوع موندم

ممنون عزیزم واسه زیر مبل میخوام خودم ۱۵۰۰دوس دارم میخوام خوشگل باشه ولی از  ۱۵۰۰ شانهخیلی تعریف ...

ببين عزيزم خيلي خيلي نازكه من خودم فرشام ١٢٠٠گل برجسته هست

اگر ميتوني سعي كن ابعاد فرشت رو كوچيك تر بگيري كه زير پايه هاي مبل نره

پيشنهاد من ١٢٠٠هست

١٥٠٠تراكم بالايي داره ولي خيلي نازكه و قيمت بالايي هم داره

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫

فک کنم بخاطر اینکه بافتش خیلی ریز و نزدیک بهم هست طرحو قشنگتر نشون میده 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

چون تراكم بسيار بالايي داره و بخاطر همون طرحش ظرافت بيشتري داره

ببين عزيزم خيلي خيلي نازكه من خودم فرشام ١٢٠٠گل برجسته هست اگر ميتوني سعي كن ابعاد فرشت رو كوچيك تر ...

ممنون واسه راهنماییت عزیزم حتما امشب میرم نگاه میکنم فقط به نظرتون چه طرحی بگیرم ماله شما برجسته است راضی هستین

ممنون واسه راهنماییت عزیزم حتما امشب میرم نگاه میکنم فقط به نظرتون چه طرحی بگیرم ماله شما برجسته است ...

خواهش ميكنم بله راضي ام جوري نيست كه موقع جارو كشيدن اذيت كنه

اگر ميخواي فضارو بزرگ تر نشون بده طرح افشان بگير

اگر حاشيه فرش هم با مركز فرش همرنگ باشه بازهم فضارو بزرگ تر نشون ميدن

ممنون گلم شما فرشات چند شانه است راضی هستین

من فرشام برا ۱۰سال پیشه ک فک کنم ۷۰۰ شونه باشه

میخوام عوض کنم طرح افشان احتمالا بگیرم احتمالا ۱۰۰۰ شونه بگیرم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️