2777
2789

سلام خوب هستین من تقریبا ۳ هفته پیش قرص ال دی که برای پیشگیری میخورم یادم رفت شب بخورم،ساعت پنج صبح خوردم،قبل اون نمیدونم کی نزدیکی داشتیم.

هفته پیش یکشنبه روز تخمک گذاریم بود،دوشنبه‌ هم نزدیکی داشتیم،جمعه یادم رفت قرص بخورم شنبه شب دوتا خوردم.الان ۳-۴ روزه که علایم حاملگی دارم،تکرر ادرار و حالت تهوع البته بالا نمیارم فقط حالم بد میشه،درد شکمی خفیف.

سوالم اینه که روزی ک قرص خوردم احتمال لقاح اسپرم و تخمک هست ؟و اینکه تو ۱۱روز بعد تخمک گذاری،بارداری نشون داده میشه ؟ممنون میشم کمکم کنین،خیلی استرس دارم ی بچه ۱۱ ماهه هم دارم

صد در صد که به سقط فکر نکن

بعدم عزیزم کاریه که شده

آرامش خودت رو حفظ کن از خدا بخواه توانش رو بهت بده 

البته شایدم اصلا حامله نباشی

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد و تحمل مال قرصه

قرصو قطع کردی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

منم با بچه ۸ ماهه باردار شدم، خدامیدونه تا چندماه گریه کردم ولی جرات سقط هم نداشتم، گفتم تقصیر خودمه سفت و سخت نبودم توی پیشگیری الانم نمیتونم ادم بکشم ولی الان دیگه راضیم ب وجودش چون دخترم از تنهایی درمیاد

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤

امکان بارداری باقرص ال دی هست

۱۴روز بعد لقاح نشون می ده

قربون خدابرم حکمتت وشکرچندنفر ومی شناسم باقرص ال دی باردار شدن ولی من باید ۳سال زجه بزنم ولی باردار نشم چون بچه می خوام .

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
صد در صد که به سقط فکر نکن بعدم عزیزم کاریه که شده آرامش خودت رو حفظ کن از خدا بخواه توانش رو بهت ...

میدونم اگ حامله بشم خیلی سختی قراره بکشم خب ولی جرئت ندارم تست بزنم ک منفی بشه دلم بگیره،هم میخوام هم نمیخوام