2777
2789
عنوان

منت گذاشتن

157 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شوهر من خییییلی دست ودلباز ومهربون 

هر چی بخوام نه نمیگه میبره بیرون میخره مثلا گرونه میگم نمیخوام مهلت نمیده حرف بزنم میخره میاد بیرون 

بعد تا دوروز انگار یه حرفی میخواد بزنه آخرش سر یه چیزی بهونه میکنه ومیگه از خرجات خسته شدم واز دستت چیکار کنم کمتر بریم بیرون هر چیزی که خریده رو از دماغم درمیاره یعنی اون لحظه میخوام همون لباسی که خریده اتیش بزنم چند بارم گفتم که اگه نمیتونی نخر ولی منت نزار ولی دایم درحال تکرار ،حتی اگه برای بچه ها هم خرید کنه سر من غر میزنه که چرا خریدیم 😢😢

برای خونه هم خرید کنه همون بسم الله که اورد خونه میگه چقدررر شد قیمتش وبعدا اونم حتما میکوبه توسرم با اینکه خیییییلی تشکر میکنم.از یه طرفی میگم هیچی نخوام ونخرم بزار کمتر غرورم بشکنه از طرفیم میگم پررو میشه پس من به کی نیازامو بگم؟؟لطفا درست راهنمایی کنین زخم زبون نزنین خودم خیلی ناراحتم😭

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

اینم بگم فرداش میگه غلط کردم فشار روم بود عصبانی بودم 

که درک نمیکنم این حرفشو ادم یه بار اشتباه میکنه

از اول عادت ش ندادی ب کم خرج کردن؟ 

شرایط مالی ش چطوریه؟ 

برای براورده شدن حاجتم دعا کنید و صلوات یا حمد بخونید لطفا اگه حوصله داشتین.... انشاالله خودتونم هر مشکلی دارین حل بشه. هر حاجتی دارین برااورده بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دستم به خرج کردن نمیره و یه چیزی بخرم بعدش غر میزنم شوهرمم میگه حالا خریدیم لازم بود عیب نداره ول کن دیگه !! ما برعکسیم !!

من دیدم تو فامیلامون هرکی کمتر خرج میکنه وضع زندگیشون خوبه !

متاهل هستم
از اول عادت ش ندادی ب کم خرج کردن؟  شرایط مالی ش چطوریه؟

نه همیشه خرجام همین جوری بوده ۵سالی میشه اینجوری شده 

وضع مالیش خوبه میتونه بخره

من خودم دستم به خرج کردن نمیره و یه چیزی بخرم بعدش غر میزنم شوهرمم میگه حالا خریدیم لازم بود عیب ندا ...

یه بارم یه چیز اضافه بخری اون غر میزنه 

من خودم دستم به خرج کردن نمیره و یه چیزی بخرم بعدش غر میزنم شوهرمم میگه حالا خریدیم لازم بود عیب ندا ...

از چ لحاظ کمتر خرج میکنه ن

برای براورده شدن حاجتم دعا کنید و صلوات یا حمد بخونید لطفا اگه حوصله داشتین.... انشاالله خودتونم هر مشکلی دارین حل بشه. هر حاجتی دارین برااورده بشه 
نه همیشه خرجام همین جوری بوده ۵سالی میشه اینجوری شده  وضع مالیش خوبه میتونه بخره

قسط و قرض شاید داره

قسط و قرض شاید داره

قسط داره ولی انقد داره که بتونه همشو بده 

مدلشه کلا ،منت نزاره نمیشه غر نزنه نمیشه فقط خدا انقدررر بهم عزت نفس بده که ازش چیزی نخوام

مستقل داشتن و پول داشتن یه چیز دیگه اس  والا من مجردم مامان بابام همه چی می‌خرن  ولی ده ...

میبینی چقدرررر حس بدیه؟؟ادم هیچی نداشته باشه فقط منت نزارن تو سرش

نه انقدر ولخرج و بیخیاله میگه پول درمیاریم خرج کنیم دیگه ولی همیشه ته جیبش خالیه !

اینم خوب نیست دیگه

قسط داره ولی انقد داره که بتونه همشو بده  مدلشه کلا ،منت نزاره نمیشه غر نزنه نمیشه فقط خدا انق ...

ن اگه نخوای تشویق میشه ب غر و منت

فقط توجه نکن هرچی منت گذاشت و غر زد بی تفاوت باش و هیچ عکس العملی نشان نده

میبینی چقدرررر حس بدیه؟؟ادم هیچی نداشته باشه فقط منت نزارن تو سرش

دقیقا منم ب مامانم می گم نمی خوام دیگه 

من خیلی گریع می کنم تو خودم 

گذاشتن رفتم دانشگاه 

بهترین لباسا رو می خرن گردش 

ولی منت سرم می ذارن 

سرکارم بنا ب دلایلی خودشون نمی ذارن برم