چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
خودم هم.تصمیمم همینه بخدا ولی دیشب با یکی تو سایت اشنا شدم کلا نامیدم کرد خودم هیچ امیدی نداشت خیلی حالمو گرفت میگفت میرم سر کار یه قبر براخودم بخرم بعدش خودمو بکشم وای خیلی حالش خراب بود مرد هم بود هر چی گفتم ساید یه درصد منصرف بشه نشد
مطمعنی راست میگفته؟ مطمعنی بخاطر جلب توجه نبوده؟ میخواست بره قبر بخره و خودشو بکشه میکشت. تاپیک زدن ...
نه منم تو یه تاپیکی گفتم منم خستم تو فکر خود کشی هستم امد نظر داد که شنا بچه داری مسئولی رفتم تو تاپیک هاشدیدم خودشم نوشته بود مریضی روحی و جسمی داشت پدر مادرش هم اوضاشون خوب نبود نه برا جلب توجه نبود من سوال ازش پرسیدم گفت دارم کار میکنم قبر بخرم خیلی وضعشخراب بود هر کار کردم یه درصد نظرش عوض بشه سر حرفش بود
خودم قصدم همینه بخدا ولی دوتا بچه دارم که پدررشون لحوالی هم ازشون نمیگیره
میدونم سخته ولی
میدونی خود ده سال دیگهت الان اگه میتونست باهات حرف بزنه بهت چی میگفت؟
- به خاطر تمام امیدهایی که بهم دادی به خاطر تمام تلاش هایی که کردی و به خاطر تسلیم نشدن و جا نزدنت امروز من به اینجا رسیدم این روزا میگذره یهو به خودت میای و میبنی از تموم سختیا عبور کردی و خوش و خرم داری کنار بچه هات زندگی میکنی❤خدا یاور تمام لحظاتت باشه بهش توکل کن و صبور باش انشالا که به آرامش میرسی🌸