2777
2789
عنوان

بیاین اول صبحی دلبری یادتون بدم🤣🤣

5809 بازدید | 113 پست

دلبری از اول همه بدن خوشبو باشه این خیلی مهمه😍

به تخت خواب عطر بزنین😍

از لباس زیر قرمز استفاده کنین😍

بدنتون مو نداشته باشه😍🙈

تو خونه خرامان راه برین به بدنتون تاب بدین😍

قدم های کوچیک بردارین تو خونه💋☺️

وسیله سنگین بلند نکنین به شوهرتون بدین بردارن حس قدرت میکنن😍

لقمه که میگیرین خیلی کوچیک باشه لبتون هم غنچه باشه😍

بیبی تاک بحرفین یعنی بچگونه😂

درتی تاک هم بحرفین یعنی جملات خیلی عاشقونه😍

زیاد به شوهرتون نچپسین تو رو خدا اویزون نباشین 😍

رفتار های مادرانه نداشته باشین یعنی جلو جمع مثلا نخند پاتو دراز کن خوابیدی بیدار شدی😐

شاد باشین و خیلی به خودتون برسین واسه همسرتون😍

غر نزنین غر خیلی ادمو سرد میکنه 😓

دهنتون خوشبو باشه 😍

باشگاه برین اولویت خودتون باشین😍🙏

بد دهن نباشین فحش ندین

شوهرتون رو با اسمای خوب صدا کنین دارلینگ یعنی قند و عسل اینجور اسم هایی 

اگه لیست اسم میخواین بگین تا بفرستم و اگه خوشتون اومد بگین 🙏❤️😍

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

😶

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا دل خوش کجابود تواین همه دغدغه حوصله خودمونم نداریم این کارا دل خوش میخاد حال خوب میخاد وقتی پول نداری عطر ازکجابیاری اخه بیخیال

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
@little_angle     @سیلام     @سمندون_سایت_2    

بزا پیداش کنم باش 😂😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
همینجور خرامان خرامان  کتری ما رو هم بذارید رو گاز  خیلی سرده دلم نمیاد از پتو بزنم بیرون ...

😂😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

قشنگ بودمرسی عزیزم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤