2777
2789
عنوان

بلای جان

80 بازدید | 5 پست

برادر شوهرم هر روز به هر بهانه ای پا میشه از شهرستان میاد میشینه خونه ی ما الانم شروع کرده من میخوام بیام یه دوره آموزشی برم مدرک آرایشگری مردونه بگیرم.چند ماه پیش هم پیله کرده بود من میخوام بیام آموزش تعمیر موبایل ببینم چند وقت پیش هم اومد نشست خونه ما من اومدم کار پیدا کنم. الانم میگه یه ماه میخوام بیام تهران برم دوره مادرش هم میاد که مبادا موجب بشن طفلکها.من چیکار کنم. شوهرم روش نمیشه چیزی بگه اون موقع میگن تو برادرت حمایت نکردی.برای گرفتن مدرک ملت همه باید بیان تهران.مدرک آرایشگری مردونه جای دیگه نمیدن؟ 

به مادرشوهرت همینو بگو حالا شوهرت زبون نداره بگو تهران خبری نیس الکی گرونه شهرخودش دوره ببینه بهتره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مادرشوهرت همینو بگو حالا شوهرت زبون نداره بگو تهران خبری نیس الکی گرونه شهرخودش دوره ببینه بهتره& ...

باور کن هزار بار به زنه گفتم میایی تهران میمونی توی چهار دیواری زندونی خودش میگه آره نمیتونم بمونم ولی باز سال بعد بوغچه شو میزنه زیر بغلش بدو بدو میاد 

باور کن هزار بار به زنه گفتم میایی تهران میمونی توی چهار دیواری زندونی خودش میگه آره نمیتونم بمونم و ...

یکم پررو باش چاره ای نیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب