2777
2789
عنوان

لو رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره راستش ... انگار ک پول خودمه من تمام روز از ۱۰ صبح تا ۱۲ و نیم شب واسه ۱ ملیون و ۸۰۰ ماهانه میرم ...

حقت اون چیزیه که توی قراردادتته

متاسفم برات که اینقدر راحت دربارش حرف میزنی

حقت اون چیزیه که توی قراردادتته متاسفم برات که اینقدر راحت دربارش حرف میزنی

حرف زدن خیلی چیز خوبیه ... من با همین تاپیک کوچیک و کامنت خیلی از دوستا مصمم شدم که دیگه این کار و تکرار نکنم و سر کارم بمونم ... صددرصد اگه آشنا بودیم یا شما به هر نحوی منرو میشناختی نمیتونستم این قدر راحت دربارش حرف بزنم ولی یکی از اصلی ترین استفاده های نی‌نی‌سایت همینه ... میتونی درباره هر چیز خجالت اوری با غریبه ها صحبت کنی‌و ازشون مشورت بگیری

یه مدت زندان بری ادب میشی

نه که از زندان بترسم ... باید تجربه باحالی باشی ... مشکل این جاست که اگه بفهمنم زندان نمیرم فقط خجالت زده میشم البته اگه صددرصد میدونستن احتمالا همین الان به روم میزدن ... شاید فقط شک کردن 

حرف زدن خیلی چیز خوبیه ... من با همین تاپیک کوچیک و کامنت خیلی از دوستا مصمم شدم که دیگه این کار و ت ...

امیدوارم از این راه ناسالمی که انتخاب کردی پشیمون شده باشی و دیگه ادامش ندی چون 

خشت اول رو اگه کج بذاری تا ثریا کج میره زندگیت

امیدوارم از این راه ناسالمی که انتخاب کردی پشیمون شده باشی و دیگه ادامش ندی چون  خشت اول رو اگ ...

درباره خودم نمیگما ... ولی پس چرا ادمایی که این همه حق بقیه رو میخودن این قدر شاد و در رفاه زندگی میکنن ؟

درباره خودم نمیگما ... ولی پس چرا ادمایی که این همه حق بقیه رو میخودن این قدر شاد و در رفاه زندگی می ...

چون اونا فقط ادای شاد بودن رو درمیارن امکان نداره کسی حق دیگران رو بخوره و بتونه واقعا شاد باشه 

چون اونا فقط ادای شاد بودن رو درمیارن امکان نداره کسی حق دیگران رو بخوره و بتونه واقعا شاد باشه  ...

باشه خب از اون ور و نمیدونم چون نمیخوام هسچ وقت به اون مرحله برسم ولی پس چرا اونایی که حقشون خورده میشه و آدمای خوبی ان این قور عذاب میکشن

باشه خب از اون ور و نمیدونم چون نمیخوام هسچ وقت به اون مرحله برسم ولی پس چرا اونایی که حقشون خورده م ...

ببین عزیزم ادم خوب بودن کافی نیست این زندگی خیلی سخت و بی رحمه باید قوی باشی و تلاش کنی و نباید بذاری کسی حقت رو بخوره باید بتونی بزنی تو دهن اونی که حقت رو خورده ولی نباید بذاری توی این راه سخت قلبت و وجدانت سیاه بشه 

به هیچ عنوان ادم ضعیف بودن رو تایید نمیکنم ادم ضعیف محکوم به شکسته محکوم به بدبختیه 

این منافات داره با خوب و درست عمل کردن 

میتونی باهاشون حرف بزنی حقوقتو بیشتر کنن

این کار شما اسمش دزدیه 

ماهم یه شاگرد دختر پشت صندوق داشتیم پول برمیداشت

همسرم از دوربینا فیلمشو گرفت بهش نشون داد

واسه یه آدم این لحظها لحظه های سختیه 

چی داشت بگه ؟؟

واسه کار خلاف هیچ توجیهی قابل قبول نیست

بعدشم نون بازوی خودتو بخور 

تو که اینهمه زحمت میکشی چرا کارو خراب میکنی 

روزی آدما دست خداست

این چه حرفیه میزنی داره خودش میگه پشیمونه چرا میبندی به خانوادش

چون توی تاپیک های قبل گفته توی خونه پولش مدام گم میشه و شک به افراد خانواده داره 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین