2777
2789
عنوان

شکسته

108 بازدید | 3 پست

به وقت دلتنگی آوار شده روی قلبم،هر آه از کوهی سنگین تر است...هر ثانیه ساعتها کش دار می شود..و همه تجودم را دردی عظیم در هم می شکند...روح و جسم شکسته و ناتوانم از جستجوی آرامش،شادی،حس خوب و زندگی خسته شده است..به اندازه هزاران سال جنگیدن خسته ام...به اندازه ساعت ها بغض فروخورده اشک دارم..اما چشمانم توانی برای باریدن ندارد دیگر...!

دختری کوچک در من پاهایش را در شکم جمع کرده و می گرید...مادری که برای پسر رویاهایش مادری نکرده فروخورده در من به چشمان پسرش می اندیشد،لبهایی که معشوقه را مدتهاست نبوسیده در جستجویش است...و مشامم فقط بویش را...

درهم ترین احوال جهان برای امروزی بود که به جان کندنی گذشت...خداوندا قطره ای از صبرت به قلب و روح من ببخش و آرامش ده

بماند به یادگار از شبی که حقایق واقعی تر به روح من حمله کردند...برای فردایی که اگر توانی بود مفصل بنویسم...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

وقتی دنیا چون تویی رو داره یعنی انقدر هم بد نیست و هنوز جای قشنگیه برای زندگی. من باید باشم و خوشبختی تو رو ببینم. باید...  کنار کسی که لایق دل پاک توئه. 

ببخشید اینجا جوابتو می دم، توو تاپیک خودم هر چی نوشتم ثبت نشد؛ ما هم خدارو شکر خوبیم؛ بچه ها در حد چند بار تب خفیف. همسرم اما..‌ ‌خیلی خوب نیست؛ با وجود بستری و رمدسیویر و این ها هنوز شرایطشون پایدار نیست. به دعات محتاجم⁦❤️⁩

وقتی دنیا چون تویی رو داره یعنی انقدر هم بد نیست و هنوز جای قشنگیه برای زندگی. من باید باشم و خوشبخت ...

فدای تو عزیزززم 

مراقب خودت و بچه ها بااش 

ان شاالله همسرررت زووودی به عشق شماها کاممملللل سلامتی رو به دست میاااره♥♥♥♥🤗🌹

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.