2777
2789
عنوان

سونو انومالی🛑🛑

111 بازدید | 10 پست

سلام من سونوی آنومالیم رو واسه ۱آبان زده دکترم

اونموقع وارد هفته ۱۹بارداری میشم.امکانش هست دو روز قبل این تاریخ  برم برای سونو؟؟

سونوگرافی ک میرمم تلفنی جواب نمیدن دوره بخوام حضوری برم.یا نه دقیقا همین تاریخی ک زده باید برم؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتش از هفته ۱۸ الی ۲۲ هستش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
وقتش از هفته ۱۸ الی ۲۲ هستش

ازوقتی وارد ۱۸ شدم یا پایان هفته ۱۸؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
ازوقتی وارد ۱۸ شدم یا پایان هفته ۱۸؟

از وقتی وارد ۱۸ شدی گلم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزم شما ان تی و آنومالی رفتین محمدجواد کوثر؟ 

بله گلم.فردا آنومالی دارم میرم همینجا.ان تی هم رفتم اینجا