2777
2789
عنوان

سونو انومالی🛑🛑

111 بازدید | 10 پست

سلام من سونوی آنومالیم رو واسه ۱آبان زده دکترم

اونموقع وارد هفته ۱۹بارداری میشم.امکانش هست دو روز قبل این تاریخ  برم برای سونو؟؟

سونوگرافی ک میرمم تلفنی جواب نمیدن دوره بخوام حضوری برم.یا نه دقیقا همین تاریخی ک زده باید برم؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتش از هفته ۱۸ الی ۲۲ هستش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
وقتش از هفته ۱۸ الی ۲۲ هستش

ازوقتی وارد ۱۸ شدم یا پایان هفته ۱۸؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
ازوقتی وارد ۱۸ شدم یا پایان هفته ۱۸؟

از وقتی وارد ۱۸ شدی گلم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزم شما ان تی و آنومالی رفتین محمدجواد کوثر؟ 

بله گلم.فردا آنومالی دارم میرم همینجا.ان تی هم رفتم اینجا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792