2777
2789
عنوان

دختر ۶ ساله ام☹☹☹

892 بازدید | 61 پست

دیروز هر کاری کردم مرغ نخورد گفت رون یه موجود زنده است☹ صبح هم تخم مرغ نخورد گفت گناه داره باید بذاریم جوجه بشه. ناهار و شامم فقط خامه و پنیر و گردو خورد☹ هر توضیحی دادم قانع نشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه از الان وگان بودن رو انتخاب کرده.

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

بچه بودم میوه هایی که کوچیک بودن رو نه میخوردم نخ میذاشتن کسی بخوره اونقدر تو یخچال میموندن که گندیده میشدن من حس مادر بودن داشتم مامانم همه شون رو پرت میکرد منم هما اش گربه میکردم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم