2777
2789
عنوان

کنکور

173 بازدید | 26 پست

سلام دوستااااااان

سال ۱۲ هستم

امسال کنکوره و من هیچی نمیدونم ازش 

لطفا راهنمایی کنین

درباره موفقیاتون رمز و رازتون تو کنکور رو برامون بگین که من چیکار کنم 

از فردا هم میخام شروع کنم بنظرتون میرسم؟؟

اصلا چیکار کنم که قبول شم

شماها چیکار کردین

کمککککککککککک

منم دوازدهمم و از دهم یازدهم هیچیییی نمیدونم و الانم اصلا انگیزه ندارم

میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من۱۴۰۰کنکور دادم...ببین تست باید بزنی.. باید تست زیاد کار کنی کتابهای مدرسع ب شدت متناش مخصوصا زیست چ دینی مهمه دیگ اینکع ی برنامه ریزی مناسب باید داشتع باشی کمال گرایی رو بزار کنار ینی تینکع بگی میرسم وقت دارم هست ماه باقی مونده کلی میتونی پیشرفت  کنی و رتبع خوبی بیاری..من کمال  گرایی کردم و اللن پشت کنکورم..دیک اینکع برای ی سری درسا اکر اگر اگر اشکال داری فیلم بببن...متکی ب مدرسع نباش ی سری درسا ک تو کنکورع اصلا تو مدرسع نمیگنش مثل ادبیاتی ک فرق دارع سر تا پای کنکور...کنکور فرق دارع روش خوندنش با مدرسع نباید تسریحی بخونی تستی خوندن باید کار کنی..ساعت مطالعتو از کم شروع کن هی هم نگو ک میرسم میرسم فلان ب خودت ایمان داشتع باش با توکل ب خدا پیش برو ب جلو با برنامه ای محکم ازمونم بدع حتما...سوالی داشتی بپرس

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)

فک کنم کل سایت منو میشناسن بس که ولو تو تایپیکای کنکورم متن کتابو بخون درسنامه نخون شصت درصد یاد گرفتی برو سراغ تست حتما پاسخنامه تشریحی روچک کن و نکاتش رویاد داشت کن برای ریاضی و فیزیک خلاصه نویسی کن ک بعدا دیگ سراغ کتاب نری از رو خلاصه هات مرور کنی سعی کن تست مناسب سطحت بزنی خیلی سنگین برنامه نریز ک وسط کار ول کنی حواستو پرت حاشیه نکن تمرکز کن رو درس 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
فقط من انسانی هم چه درسایی رو بیشتر بخونم؟؟؟؟؟

ای بابا زودتر بگو کنکور مشخص نمیکنه هر سال یهو یه درس رو سخت میکنن پس برای همه درسا به یه اندازه وقت بزار وقتی رویه درس تمرکز میکنی بقیه درسا فدا میشه عمومی هارم ول نکن 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
فقط من انسانی هم چه درسایی رو بیشتر بخونم؟؟؟؟؟

همشو باید خوند درسای تخصصی تو بیسشتر وقت بزار نسبت ب درسایی عمومی ینی دوبرابر تقریبا...عربی تخصصی داری رو اون وقا بزار خعلی کمکت میکنع دیگ درسایی مثل روانشناسی و تخصصب هات کلا

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)

عمومی هاتم روتین بزار مثل زبان و ادبیات کثلا ارایغ قرابت اینارا...

بیشتر درسات حفظیع باید انقدر از روش بخونی ک حفظت شع ینی کتابات همونطور ک گفتم مهمه متناش...اینکه بگم برای انگیزت من خعلیا رو میشناسم حتی با س ماهم س رقمی ادبیات شدن ولی گفتم ک کمال کرایی بزار کنار بخون هشت ماه بحون سخت بگیر ب خودت مطمعن باش س رقمی میشی

ای بابا زودتر بگو کنکور مشخص نمیکنه هر سال یهو یه درس رو سخت میکنن پس برای همه درسا به یه اندازه وقت ...

شما دانشجویید الان؟

واقعا؟؟میشع بپرسم چ رشتع ای اوردید و دولتی یا ازاد

پزشکی دولتی☺️

پزشکی دولتی☺️

وایییی اقاااااااااااااااااااااااااااا چقدر خوندین کدوم شهر اوردید از کی شروع کردید ببخشید مبشع توضیح بدید ببخشید اذیتتون میکنم