2821
2789
عنوان

Happy jimin day

144 بازدید | 11 پست

هیچی دیگه تولد جیمین بود

اینستا و ویورس و توییتر ترکوندم اینجام گفتم بیام خبرتون کنم😁

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂 سِنگ ایل چوکاهه جیمینی

اینقد از صبح تا حالا هرجا رسیدم تایپ کردم انگشتام درد گرفته

تو چی هیونگ

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
😂😂 سِنگ ایل چوکاهه جیمینی

عکس داری ازش بزاری تو تاپیک من گوشیم شارژ نداره فک نکنم برسم بزارم

یه عکس ازش بذار باش آشنا شیم

مطمئنی بعد اینکه دیدیش میتونی تجمل کنی هر روز عکساشو نبینی؟

من تبریکمو دیشب گفتم😌

نه بابا من از صبح شروع کردم ساعت ۱۰ کلاس ریاضی داشتم غیبت خوردم بخاطر تبریک ب موچی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز