2777
2789
عنوان

مادریاهمسر

344 بازدید | 42 پست

دوماهه خونه بابامم به خاطرخونواده همسرم،یکسره توکارجادووجنبلند،الان به همسرم گفتم یاازاون محل میریم جای دیگه زندگی میکنیم یاطلاق،همسرم میگه من نمیام میخوای برگرداینجازندگیتوبکن،نمیگه طلاق،ولی دنبالم نیومده زنگ هم نمیزنه،احساس میکنم دیگه دوسم نداره وانمودمیکنه راضی به طلاق نیست،اون بین من وخونوادش اوناروانتخاب کرد،دلم خیلی گرفته،باورنمیکنم این همون آدمیه که سالهای اول میگفت من تورومیپرستم مگه میشه آدم اینقدرعوض بشه ،نظرشماچیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابانمیخوادعوض شه ذاتش خرابه

اون ذاتش خرابه🌹

ت بد نکن 

مامانم تو فامیل شوهر

خیلی اذیت کردن همیشه کاراشون میکرد 

مامانم همه عمو هام بد مادرشون نگه داشت 

الان ک بزرگ شدن هم ب بابام هم ب مامانم خیلی بد کردن ولی مامانم میگه اونا بدن من ک نمیتونم بد باشم❤

الان بهترین زندگی رو داریم 

در برابر اونا 

سخت نگیر تا سخت نگذره گلم🌹❤

زندگیت رو خراب نکن ب خاطر بدی های یکی دیگه

شوهرت پشته؟

خب پشتمه ولی اونام خانوادشن

نمیتونه خانوادشو ول کنه ک

منم نمیخوام از خانوادش جداش کنم

ولی خودم چی؟بخدا خیلی اذیتم کردن

فعلا به شوهرم گفتم دیگ حرفی ک باعث بشه ناراحتی بیاره خونمون و از اونا باشه تو خونمون نزن

چون دعوا میارن تو زندگیمون 

شوهرمم گفت باشه

ما تو یه ساختمونیم با پدرشوهرم

الان دوهفتست نرفتم خونشون

شوهرم دیشب بهم کفت بریم

گفتم نه دلم نمیخواد بریم خونشون

بهش گفتم تو برو اما نرفت

اون ذاتش خرابه🌹 ت بد نکن  مامانم تو فامیل شوهر خیلی اذیت کردن همیشه کاراشون میکرد  ما ...

آخه همش فک میکنم همسرم دیگه دوسم نداره،فک میکنم بین منو خونوادش اوناروانتخاب کرد،میگم به خاطرکی بجنگم؟!

خب پشتمه ولی اونام خانوادشن نمیتونه خانوادشو ول کنه ک منم نمیخوام از خانوادش جداش کنم ولی خودم چی ...

من که نگفتم کلاقطع رابطه کنیم،فقط گفتم دورباشیم کمترجادومیکنن میتونم زندگیموکنترل کنم

آخه همش فک میکنم همسرم دیگه دوسم نداره،فک میکنم بین منو خونوادش اوناروانتخاب کرد،میگم به خاطرکی بجنگ ...

بشین باهاش صحبت کن 

ن پشت تلفن 

رو در رو 

بشین حرفات بزن 

حرفاش گوش کن 

کوتاه بیاین یکدومتون 🌹🌹😘

الهی4دات شم من ک گلی 

انشالله ک مشکلت حل ش عزیزم 

من که نگفتم کلاقطع رابطه کنیم،فقط گفتم دورباشیم کمترجادومیکنن میتونم زندگیموکنترل کنم

شوهرم

شرایط خرید خونه رو نداره

مستاجری ام ک سخته

موندم چه کنم

شما میتونید خونه بخرید؟