2777
2789

میراث ها 

خاطرات خون اشام

گرگ و میش

تاج وتخت

واکینگ ها و اخرین پادشاهی

مردگان متحرک و از مردگان بترسید

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقد خوب شده این سینمای کره قبول داری ؟؟

ارع خیلیییی

من فیلم های کره ای رو (آبکیا نه) بیشتر میپسندم تا سینمایی های هالیوود رو

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

ترسناک دوس ندارم ولی این فیلم ها عالین 

خاطرات قتل 

Seven 

شاتر آیلند

رستگاری در شایوشنگ

Her

لئون 

Departed 

فیلم های نولان 

Tenet

Memento

تلقین 

فارست گامپ رو هم خیلی دوس دارم و مسیر سبز

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!

نترکون بعد اینارو بنویسم😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ارع خیلیییی من فیلم های کره ای رو (آبکیا نه) بیشتر میپسندم تا سینمایی های هالیوود رو

اره دقیقا منم عاشق سینمای کره شدم 

خاطرات قتل دیدی؟؟؟؟

فیلم های کیم کی دوک دیدی ؟؟؟

3iron حتمااااا ببین

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
اره دقیقا منم عاشق سینمای کره شدم  خاطرات قتل دیدی؟؟؟؟ فیلم های کیم کی دوک دیدی ؟؟؟ 3iron حت ...

نه.

حتما میبینم.

مچکرم بابت معرفی فیلما💖

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
نه. حتما میبینم. مچکرم بابت معرفی فیلما💖

خواهش میکنم عزیزم حتمااااا ببین 

Old boy ک شاهکار سینمای کره 

Motherعالیهههععع

اینام ببین 

خواهش میکنم عزیزم حتمااااا ببین  Old boy ک شاهکار سینمای کره  Motherعالیهههععع اینام بب ...

حتما

بازم سپاس.