2777
2789
عنوان

کرم ضد آفتاب

379 بازدید | 16 پست

چه کرم ضد آفتابی خوبه به نظرتون؟من خودم از کرم مای استفاده میکنم خوبه به نظرتون؟

خمیر دندونم بگید چه خمیر دندونی خوبه به نظرتون برای مصرف روزانه؟ خمیر دندون خودم کلا مارک خاصی استفاده نمیکنم هر بار یه چیز میگیرم😁

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ضدآفتاب لافارر، بسیار سبک، من عاشقشم، هر چی میخرم بازم برمیگردم به این 

خمیر دندون هم ناتل دکتر عبیدی، بسیار به صرفه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردیدنت میزنیم خوبه. ضد آفتاب هم دکتر ژیلا استفاده میکنم

منم خیلی قبل ترا دکتر ژیلا استفاده میکردم ولی احساس میکنم مای بهتره البته فکر کنم برای هر پوست فرق داشته باشن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
منم خیلی قبل ترا دکتر ژیلا استفاده میکردم ولی احساس میکنم مای بهتره البته فکر کنم برای هر پوست فرق د ...

نه مای که بیش از حد چربی داره با اینکه من پوستم خشکه

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
ضدآفتاب لافارر، بسیار سبک، من عاشقشم، هر چی میخرم بازم برمیگردم به این  خمیر دندون هم ناتل دکت ...

قیمتش چقدره؟

برای چه نوع پوستی؟؟

اسی من تعریف بیودرما شنیدم 

خودتونم استفاده کردید ازش؟