2777
2789
عنوان

حال اینروزام🥺💔

143 بازدید | 17 پست

وقتی خیلی حالت بده برخلاف چیزی که همه فکر میکنن گریه نمیکنی ، خودتو نمیزنی . تو فقط سکوت میکنی ، نمیتونی هیچی بگی دوست نداری بیدارشی ، چیزی بخوری . نمیتونی مثل همیشه تو تقویمت دلنوشته بنویسی ، این حال والان درک میکنم که هیچوقت فکر نمیکردم ‌. احساس خلا میکنم . انگار همه چیز زندگیم از صفر شروع شده 💔💔💔💔😪😪😪😪🥺🥺🥺😥😥😥😥😢😢😢😢💔

اره درسته😔

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم حال شما هم خوب شه و مشکلی دارید حل شه 🙏🙏

سلام مرسی از شما 

امیدوارم مشکلات شما همه حل بشه و خدا بهتون آرامش بده

و همیشه سلامت باشید با دلی سرشار از آرامش🙏🙏

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
سلام مرسی از شما  امیدوارم مشکلات شما همه حل بشه و خدا بهتون آرامش بده و همیشه سلامت باشید با ...

خواهش میکنم🙏🙏🙏 انشاءالله همچنین برا شما امیدورام خدا هر خواسته ای ک داری رو اجابت کنه 

خدایا شکرت 💚

خواهش میکنم🙏🙏🙏 انشاءالله همچنین برا شما امیدورام خدا هر خواسته ای ک داری رو اجابت کنه 

ممنونم ازتون

انشالله حاجتها و خواسته های شما اجابت بشه به امید خدا 

مرسی ازتون🙏