2777
2789
عنوان

بچه دوم

231 بازدید | 17 پست

من پسرم کلاس اولیه.شرایط مالیم کاملا اوکیه ولی کارم جوریه که پراسترسه و تمام وقته والبته باتوجه به کار منه که شرایط مالی خوبی داریم،اما بدلیل استرس کاریم بچم کولیکی بود و خیلی سخت بود.و کلا نگهداری ازش با مادرم..الان هم سن مامانم زیاد شده و همین باعث شده واسه بچه دوم خیلی مردد باشم.بنظرتون باتوجه به شرایط من اورد بچه دوم لازمه؟و ایا یه بچه کلا خوب نیست یا یه بچه هم میتونه از نظر اخلاقی و اجتماعی خوب بار بیاد

تعداد رای : 24
نظرسنجی
بچه دوم
18
75%
تک فرزندی
6
25%

من توی بارداریم بدترین استرس ها رو دیدم حتی تا تشنج هم رفتم البته خانواده شوهرم تقصیر داشتن و بیماریه مادرمو هم دیدم

با این وجود آی یو جی آر شدم ولی بچه کولیکی نشد

کولیکی شدنش ربطی به استرس بارداری نداره

مادرشوهرم هر روز صبح زود میومد منو تهدید میکرد و من اونقدر حالم بد میشد که مجبور بودم آب قند بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا زندگی سختی داره دیگه. حالا یکی توی بارداریش، یکی بچه کولیکی، یکی عوارض زایمان... یکی ناباروره...

حالا شما مثلا ۱۰ سال دیگه رو در نظر بگیر، سختیای بچه داری تموم شده، اونوقت در چه نقطه ای هستی؟ جوری نباشه اونموقع حسرت بخوری....

یکی که پزشک متخصص میشه، خیلی شرایط سختی رو گذرونده، هر کسی حاضر نیست توی چنین شرایطی خودش رو قرار بده، اما هر کسی هم جایگاه ارزشمند پزشک متخصص رو نخواهد داشت!!!  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بیشتر ببینید

خواهر منم شغل سخت و پر استرسی داشت وداره و همینطور زندگی پر مشکل

هرچی بهش گفتیم بچه دومو بیار به خاطر اون بچه ات ،همش بهونه میاورد و میگفت برای من همینم زیاده

ولی الان به خاطر یه بیماری دیگه نمیتونه بچه دار بشه ، باید الان ببینیش همه مشکلاتش دیگه براش هیچی نیست فقط واقعا از ته قلب پشیمونه که چرا دومی را نیاورد 

چند سالته منم شغلم پراسترسه ۴۰ سالمه دومیو اوردم  البته ناخواسته بود پرستار گرفتم

بچه اولتون چند سال بود؟من سر پرستار که پدرم دراومد.یکی میومد بعد دوهفته مادرش سکته میکرد.یکی دیگه پاش میشکست.حتی واسه یکی که بی سرپرست بود خونه اجاره کردم با پول خودم به ماه نکشید شوهر کرد گفت شوهرم مخالف کارمه.که اخرش مامانم گفت ول کن خودم بچتو نگه میدارم.خواهر بلاها سرم اومد😁شما هم یعنی ناخواسته بود دیگه...الان اوضاع چطوره

من توی بارداریم بدترین استرس ها رو دیدم حتی تا تشنج هم رفتم البته خانواده شوهرم تقصیر داشتن و بیماری ...

منکه تخصصی ندارم پزشک اطفال گفت دلیل مهم کولیک استرس بارداریه.البته من دیابت بارداری و ترویید هم داشتم ...شما بعد اون همه استرس و سختی بازم بچه اوردین؟

پرستار براش بگیر

من برای پسرم پرستار گرفتم.خود پرستار هم گرفتاری هست.یکی میومد هرروز هفته یا خودش مریض بود یا یکی از بستگانش سکته کرده بودن.یکی دوهفته بعد پاش میشکست.یکی بی سرپرست بود من واسش خونه رهن کردم به ماه نکشید شوهر کرد گفت شوهرم راضی به کارم نیست.یکسال پولم اونجا موند منم دنبال پرستار که تهش مامانم گفت ول کن خودم بچتو نگه میدارم.خواهر بلاها سرم اومد😁

تبریک میگم گویا باردار هستید.بچه چندم هست؟

ممنونم. فرزند سوم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بیشتر ببینید
بچه اولتون چند سال بود؟من سر پرستار که پدرم دراومد.یکی میومد بعد دوهفته مادرش سکته میکرد.یکی دیگه پا ...

بچه‌اولم‌الان ۵/۵ بچه دوم ۱ سال

من ک خیلی بدبختی دلشتم دوبار سقط قبل اولی ی سقط بعد اولی

دیبای سابق عضویت اردیبهشت ۸۹