2789
عنوان

خیانت

466 بازدید | 27 پست

شوهرم بهم خیانت میکنه نگید طلاق بگیر چون خانوادم پشتم نیستن بچمم کوچیکه مجبورم تحمل کنم دلم یه کار خونگی میخاد که دستم جلوش دراز نباشه ولی نه هنری بلدم نه پول دارم که برم یاد بگیرم میشه کمکم کنین بگین من چیکار کنم

لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنون😔

😢😢چقدزیادشده

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
😢😢چقدزیادشده

شما برای من خیلی عجیبی

همیشه و همه جا و هرلحظه حضور داری

ی وقتایی میترسم

شایدم باهم هماهنگیم هروقت من میام شمام میای😅

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم غذا درست کن ببر به مغازه دارا و تو بازار بفروش یا خیارشور یا ترشی چیزی اگه بلدی درست کن بفروش یا رب و لواشک کار خاصیم نداره تو اینترنت بزنی کلی دستور میاد برات

ویدای عزیز متاسفانه هیچ ایده ای ندارم! 

کدوم شهری؟ 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
تو اینستا واتساپ به زنا پیام میده بهشون میگه که مجرده

عزیزم خیلی ناراحت شدم.. بهش محبت کن خودتو بهش نزدیک کن شاید پشیمون شه ازین کار 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

✅سلام

وقتتون بخیر

⭕️مجموعه تجاری "آراد برندینگ" با بیش از14 سال فعالیت در زمینه برندسازی، تجارت داخلی و صادرات در زمینه تولید محتوا نیز با نام تجاری آراد داک فعالیت میکند.

⭕️  ادرس سایت ثبت نام   میباشد که در قسمت به جمع ما بپیوندید میتوانیداکانت خود را بسازید.

💻📱محتوا نویسی مثل انشاء نویسی هست یعنی ما به شما یک موضوع میدیم و شما راجع به این موضوع برای ما مطالب مینویسیدوچون ارادبرندینگ یک شرکت تجاری است موضوعاتی که شما باید درموردش مطلب بنویسید تجاری هستند.  

شمامیتونید از سایت های گوگل اطلاعات کسب کنید.ولی به هیچ عنوان نباید مطالب سایتها را کپی کنید مطلب رو بخونید و هر چه که برداشت کردید رو به زبان خودتون بازنویسی کنید.

✅ چقدر حقوق می گیرم؟

کار تولید محتوا حقوق ثابت نداره و حقوق شما بصورت پروژه ای حساب میشود .

بطور مثال اگر بسته ی 400 کلمه ایی  انتخاب کنید به ارزش 4000 تومان می باشد که  پس از نوشتن  متن به طور کامل  و تایید آن توسط ناظرین مبلغ  گفته شده در حساب کاربری شما ذخیره می شود  و پس از اینکه موجودی به 100هزارتومان رسید میتوانید تسویه بزنید تا این مبلغ به حساب شما واریز شود.

✅ تسویه حساب های مالی چه زمانی انجام می شود؟

کلیه تسویه حساب ها و مسائل مالی به صورت ماهانه انجام می پذیرد. در مورد تسویه حساب ها هم جای هیچگونه نگرانی نیست و به موقع صورت می پذیرد. لازم است بدانید که تا به الآن حدود 7 هزار نفر عضو آراد داک هستند و فعالیت می کنند.مجموعه ما معتبر بوده و از سال 1385 مشغول به فعالیت است و ما یک شرکت کلاهبرداری نیستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر کافی است عبارت آرادبرندینگ را در گوگل جستجو نمایید تا بیشتر با شرکت ما آشنا شوید.

⭕️ جزئیات فعالیت اعم از نحوه ثبت نام، نحوه پرداخت حقوق و نحوه شروع به کار در قالب 3 فیلم  در لینک های زیر  https://aradbranding.com/pro/thanks/   

✅ در صورت نیاز به کمک و پشتیبانی می توانید با همین شماره در ارتباط باشید.

🙏حتما داخل کانال تلگرام به ادرس https://t.me/araddoc عضو شوید و آموزش ببنید

بیایید دوستای خوبی برای هم باشیم  
عزیزم خیلی ناراحت شدم.. بهش محبت کن خودتو بهش نزدیک کن شاید پشیمون شه ازین کار 

همه کار براش کردم دیگه حالم ازش بهم میخوره

لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنون😔