2777
2789
عنوان

خرگوش خریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 50 پست

ببین همممششششش خرافاته ک شومه و... اتفاقا من خودم خرگوش دارم قلبم و سقش😍بعد اونبار شوهر یکی ا فامیلامون ک خیلییی مذهبی و.. و حاج آقا نم شیخ گف ک شما ک بیشتر از چن ساله داریتش من الان 3 سال دارمش 

گف ک جزوی ا خانوادتون حساب میشه و رزق و روزی داره براتون💕

من خودم بیییییییش از حد دوسش دارم و خیلی وابستشم🫂🤍

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اشتباهه من خودم رفتم حرم پرسیدم دفترمرجعم پرسیدم هرچیزی که گوگله درست نیس و مورد دیگه گوشت خرگوش ...

منکه گفتم خودم درس حوزه خوندم و تسلط به احکام دارم.

من حکم مراجع شیعه رو گفتم.

شما احتمالا باید از اهل سنت باشید. 

تمام مراجع شیعه خوردن گوشت خرگوش رو حرام ، فضله اش را نجس و خواندن نماز با موی آنرا باطل می دانند.

ولی در فقه اهل سنت مکروه است و احکام خودش را دارد.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
منکه گفتم خودم درس حوزه خوندم و تسلط به احکام دارم. من حکم مراجع شیعه رو گفتم. شما احتمالا باید از ...

دوست عزیز من شیعه هستم تمام مراجع اینطورنیس یچیزی هست عوام شایعه کرده درست مثل پریودشدن خرگوش که دروغه 

منکه گفتم خودم درس حوزه خوندم و تسلط به احکام دارم. من حکم مراجع شیعه رو گفتم. شما احتمالا باید از ...

فضله که کلا برا همه حیوونا نجسه حکم خرگوش دقیقا مثل گریست فقط بابعضی اختلاف نظرها .به هرحال بعضی حیوونا مخصوصا سگ از بعضی ازآدما تمیزترن حیف که بگی حیوون نجسه

خیر ببینی، پس حتما این رو برو بپرس. من خودم درس حوزه خوندم، پاسخ مسائل شرعی می دهم. نمی دونم نوشتاری ...

دوست عزیز من مشهدم حرم دراین مورد بارهاسوال کردم شی هم کراهت داره مثلا نگهداشتن مشروب بااینکه نوشیدنیه وحتی ممکنه نخوری هم جرمه هم گناه پس اینطورشماهم میگید نیس