2777
2789
عنوان

خرگوش خریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی یی عزیزمم  نمیدونم والا😂 ممنون از نظرت  چرا جفت نگیرم؟

چون خیلی بچه دار میشن.

من خودم دیدم خرگوشم تنهاست بین عقیم کردن و همدم آوردن ..میخواستم خرگوش بخرم 😑ولی اتفاقی تو اینستا یه پیجی رو دیدم که اتفاقا خرگوش اول دختره عین خرگوش شماست😍

اون آورده بود زیاد شده بودن الان نزدیک سی تا شدن اشتباه نکنم😐😂

شعارش هم هر خانه یک خرگوش هست..

اگه اهل نجس و پاکی و نماز هستی.  فضولاتش نجسه و مو هاش به لباس باشه نماز صحیح نیست

فضولاته حتی آدم نجسه حتی پرنده نجسه ولی دلیل نمیشه نگهداری ولی موهاش مکروهه اینجورنیس که نمازباطل کنه بعضی ازحیوونا به خعلی ازآدما میرزن

فضولاته حتی آدم نجسه حتی پرنده نجسه ولی دلیل نمیشه نگهداری ولی موهاش مکروهه اینجورنیس که نمازباطل کن ...

من از خودم که حکم شرع رو نمیگم که شما ناراحت شدی.

ببین مرجع تقلیدت کیه، از اون بپرس. 

فضولات پرنده هایی مثل کبوتر، گنجشک، سهره، قناری و... نجس نیست. پرندگان حرام گوشت، مثل کلاغ و عقاب و... نجس هست.

موی خرگوش طبق نظر اکثر مراجع، اگر به لباس نمازگزار باشد نماز باطل هست. اصلا مو چیزی نیست که مکروه و حرام باشه. نماز باطله.

باز شما از مرجع خودت بپرس، مطمئن شی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من از خودم که حکم شرع رو نمیگم که شما ناراحت شدی. ببین مرجع تقلیدت کیه، از اون بپرس.  فضولات ...

فضولات اسمش روشه فضولات هرپرنده جهنده هر حیوانی نجسه اصلا فضولات پاک ندارم ولی مویه خرگوش موهاش مکروهه طبق همه مراجع یعنی بهتره که موهاش نباشه رولباس نمازگزار مثل سگ نیس که نجس باشه نماز باطل کنه 

فضولات اسمش روشه فضولات هرپرنده جهنده هر حیوانی نجسه اصلا فضولات پاک ندارم ولی مویه خرگوش موهاش مکرو ...

مو که مکروه نمیشه. مگه خوردنیه که مکروه باشه.

یه زنگ به دفتر مرجع تون بزنید بپرسید خب. موی گربه، خرگوش و...اگه به لباس یا چادر نمازگزار باشه نمازش باطله.

مو که مکروه نمیشه. مگه خوردنیه که مکروه باشه. یه زنگ به دفتر مرجع تون بزنید بپرسید خب. موی گربه، خر ...

مکروه بودن ربطی به خوراکی وغیره خوراکی نداره مو سگ نجسه ولی موسگ گربه مگروهه یعنی بهتره رو لباس نمازگزار نباشه اگه نماز بخونی بعد بفهمی رو لباسته موردی نداره ولی موسگ باشه حتما باید دوباره نماز بخونی چطور شما مکروه و...رو مختص خوراکی میدونید بهتره شما یکم تحقیق کنید چون من سوال باشه حرم بغل گوشمه میرم میپرسم وتموم

مکروه بودن ربطی به خوراکی وغیره خوراکی نداره مو سگ نجسه ولی موسگ گربه مگروهه یعنی بهتره رو لباس نماز ...

خیر ببینی، پس حتما این رو برو بپرس. من خودم درس حوزه خوندم، پاسخ مسائل شرعی می دهم. نمی دونم نوشتاری نمی تونم منظورم رو برسونم یا چی؟؟؟

کراهت به کاری می گویند. خوردن چیزی، انجام دادن چیزی یا... 

خود شیء به تنهایی نمی تونه مکروه باشه، مگر بگیم، خوردنش، پوشیدنش، برداشتنش و... مکروهه.

و بیشتر مراجع نماز خواندن با موی خرگوش را باطل می دانند. حتما حتما از مسائل شرعی سوال کنید.

حکم اقای مکارم رو براتون میذارم. شما حکم مرجع خودت رو بپرس

مکروه بودن ربطی به خوراکی وغیره خوراکی نداره مو سگ نجسه ولی موسگ گربه مگروهه یعنی بهتره رو لباس نماز ...

من حیون دوس دارم ولی از خرگوش خوشم نمیاد. کاری ب این حرفا ندارم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.