یکی از دوستام به عشق سابقش برگشته بعد عشق سابقش دوست دختر داشت کات کرده یعنی همین تازگیا وقتی بااون کات کرده دوباره به همین دوست من برگشته الان دوستم عذاب وجدان داره میگه نکنه من نفرسوم باشم تو رابطه .میگه اگه قبولش نکنم احتمال زیاد برمیگردع به دوست دخترش .ولی خب دوستم خودشم دلش هست بمونه باهاش .حالا دوستم میشه نفرسوم رابطه ؟
خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
یعنی با عشقش اشتی نکنه ؟دختره خیلی دوسش داره .ببین رابطه اینا بخاطر خیانت خراب نشده بوده .مشکلات داش ...
قطعا بازم همون مشکلات پیش میاد
تو دوستی دعوا و مشکل باشه
تو ازدواج تباه
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.