2777
2789
عنوان

یه پسر مذهبی... 😐🤦‍♀️

431 بازدید | 24 پست

دیدم تو اینستا... عقایدش.. حرفاش... همه چیش گشنگ گشنگ بود 😐 کراش زدم رو‌ش از فکرش بیزون نمیام 😐😐🤦‍♀️

خدایا حالا ما زیاده خواه نیستیم ولی یکی شبیه به همین بفرس برامون مرسی 

بلند بگو الهی آمین 🙏 😂 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مام بریم روش کراش بزنیم

نهههههه 😂😂😂

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
حرف که همه میزنن آبجی

این با همه فرق می‌کرد 😂😂

مذهبی دوست داری؟میشه دلایلتو بکی؟

ماه چندمی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
مذهبی دوست داری؟میشه دلایلتو بکی؟

چون دلم میخواد ینفر باشه شبیه خودم از لحاظ عقاید اینا 

خودمم بچه مذهبی ام... نه از اون مذهبی نما ها آبکی 

بخاطر همین از پسرای مذهبی خوشم میاد 

ماه چندمی

😐😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐