2777
2789
عنوان

لغو کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 90 پست
سلام من راضیم مشکلی نیست  ممنون ازتون🙏

به رضایت من و شما نیست🙂

یهو می بینین صبر خداهم تموم میشه یهویی به حرفتون گوش میده...

اون لحظه خیلی دردناکه خیلی 

من به چشم دیدم🙂

خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
سلام خوبین؟ همینطوری شما هم بفرست ممنون🙏

من کسی که آزاری بهم نرسونده 

همچین حرفی نمی‌زنم 

اگه مشکلی دارین امیدوارم خدا کمکتون کنه 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به رضایت من و شما نیست🙂 یهو می بینین صبر خداهم تموم میشه یهویی به حرفتون گوش میده... اون لحظه خیل ...

درسته حرفتون ولی واقعا خستم از همه چی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
من کسی که آزاری بهم نرسونده  همچین حرفی نمی‌زنم  اگه مشکلی دارین امیدوارم خدا کمکت ...

ممنونم انشالله خدا بهتون سلامتی بده🙏

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
درسته حرفتون ولی واقعا خستم از همه چی

منم خستم🙂

شماهم خسته ای

این روزا هممون خسته ایم 

ولی چه فایده ای داره؟

اگه ما قوی نباشیم اطرافیانمونم ضعیف میشن

بهتره فعلا حداقل تظاهر کنیم به خوب بودن و محکم بودن 

تا وقتش برسه و خلاص شیم🙂

منم خستم🙂 شماهم خسته ای این روزا هممون خسته ایم  ولی چه فایده ای داره؟ اگه ما قوی نباشیم ا ...

درسته فایده ای نداره فقط باید تظاهر کرد به خوب بودن به همه چی

انشالله سلامت باشین ممنون از راهنمایی و لطفتون🙏

درسته فایده ای نداره فقط باید تظاهر کرد به خوب بودن به همه چی انشالله سلامت باشین ممنون از راهنمایی ...

می دونم حوصله حرف زدن ندارین

ولی مثله قبل تاپیک بزنین 

حداقل خالی میشین یکم 

صبر صبر صبر تا روزی که حالمون خوب شه...🙂

می دونم حوصله حرف زدن ندارین ولی مثله قبل تاپیک بزنین  حداقل خالی میشین یکم  صبر صبر صب ...

انشاالله شما همیشه حال دلتون خوب باشه و سرشار از سلامتی باشید ، با همون امضام من حالم خوب میشه 

تاپیکم دیگه اخریش بود واقعا

انشاالله شما همیشه حال دلتون خوب باشه و سرشار از سلامتی باشید ، با همون امضام من حالم خوب میشه  ...

نزنین این حرفارو

تاپیکاتون خوب بودن که🙂

امضاتونم پاک کنین یهو یه نفر ببینه دلش بیشتر بگیره چی؟

اون وقت ماها مقصریم 

نه تنها دلی رو شاد نمی کنیم یه دل دیگه رو هم غمگین تر می کنیم...

شماهم همین طور🙂

نزنین این حرفارو تاپیکاتون خوب بودن که🙂 امضاتونم پاک کنین یهو یه نفر ببینه دلش بیشتر بگیره چی؟ ا ...

باشه ممنون ازتون 

انشاالله موفق باشید

خواهش میکنم

راستی بابت اون قضیه شرمنده ببخشید🙏

🙂

سلام چیزی شده؟

هیچ  فشارا زیاد بد زده به سرم ببخشین

خواهش میکنم خدانکنه 

بیخیال حرف مردم حرف زیاده همیشه

فقط بلدن قضاوت کنن