2777
2789
عنوان

لغو کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 90 پست
خواهش میکنم  ممنون لطف دارین🙏🙏

سلامت باشی انشالله دلت همیشه شاد..ازته دلم آرزوی خوشبختیت میکنم من نمیدونم چی باعث شده ایقدازخودتون بیزارباشید ولی درهرصورت دعاگوت هستم💛باعث افتخارم باچنین مرد متینی هم صحبت شدم🌷🌷🌷

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
سلامت باشی انشالله دلت همیشه شاد..ازته دلم آرزوی خوشبختیت میکنم من نمیدونم چی باعث شده ایقدازخودتون ...

ممنونم لطف دارید

خدا انشالله به شما سلامتی بده با دلی پر از شادی

لطف دارید ممنونم ، انشالله همیشه خوشبخت باشید

مرسی لطف دارید انشالله همیشه موفق باشید

اختیار دارید بزرگوارین

شما خوبین همه رو خوب میبینین

سپاس از این همه لطفتون ممنون

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=211562873]ممنونم لطف دارید خدا انشالله به شما سلامتی بده با دلی پر از شادی لطف دارید ممنونم ، انشالله همیشه ...[/QUOTEبزرگوارید🙏🙏

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
[QUOTE=211562873]ممنونم لطف دارید خدا انشالله به شما سلامتی بده با دلی پر از شادی لطف دارید ممنونم ، ...

خواهش میکنم

لطف دارید زنده باشین

الهی همیشه سلامت باشید 

ممنون🙏🙏🙏

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
🌷🌷

🙏🙏🙏

ممنونم ازتون 🙏

خواهش میکنم

🙏🙏

بله میان چون کسی رو ندارن درد و دل کنن برای همینه خدا انشالله آرامش و سلامتی رو تو زندگی شما و بقیه ...

سلام 

چرا  تو امضاتون این حرفو زدین 

در مورد لعنت فرستادن ؟؟

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

سلام  چرا  تو امضاتون این حرفو زدین  در مورد لعنت فرستادن ؟؟

سلام خوبین؟ همینطوری شما هم بفرست ممنون🙏

💛

🙏🙏

هیچ وقت این حرفو نزنین هیچ وقت  اگر عاقبت نفرینو می دونستین ...

سلام من راضیم مشکلی نیست 

ممنون ازتون🙏