2777
2789

عزیزم تولدت مبارک،،برای خودت مهم باش،،یکاری کن دل خودت شادبشه

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم😍❤️😘

خب فرداست دیگه

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

ول کن تو رو خدا

منم 5 روز دگ تولدمه کسی یادش نیست

تازه من حساسیت گوارشی به گندم و جو دارم از کیک خبری نیست 

اصن برام مهم نیس

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

مال منم هر سال کسی یادش نمیموند شاید یه نفر یه تبریک خشک و خالی. دو سالیه خودم برا خودم تولد می گیرم. یه کیک می گیرم به خودم میرسم و عکس می گیریم با مامانم🥰

تولدت کلی مبارک باشه🥳👏🍰🧁🥧🥮

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
مبارکت باشه قشنگم . چرا برات مهمه بقیه بت تبریک بگن؟؟ چرا خودت برا خودت وقت نمیزاری؟ اولین نفر خودت ...

خیلی ممنونم مرسی ...اتفاقا واسه خودم کلی خرید کردم کیک گرفتم

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞