بچه ها قضیه ازاین قراره خواهر شوهرم کرونا گرفته باهمسرش اینا ۳تا بچه دارن دوتا کوچیک هارو خودشون نگه داشتن بزرگه که۱۲سالشه فرستادن خونه مادرشوهرم ..دخترش دری میخونه مجازی باگوشی مامانش...
ماهم طبقه بالای مادرشوهرمیم ...
یه روز دخترش اومد خونمون گوشیش آورد بهش درس بدم
(بهتون بگم اصلا آدم فضول توهرچی دخالت کنم بکنم نیستم)حتی گوشی خواهر شوهرم یه صبح تاشب خونمون بود نرفتم رمزشم بلد بودم نرفتم ببینم چه خبره ...
ولی دقیقا یک ساعت قبل اینکه دخترش بیاد گوشی ببره
نمیدونم چرا وسوسه شدم برم گوشیش ببینم 😑
رفتم تو واتساپ گفتم ببینم با اون یکی خواهر شوهرم
چی بهم گفتن....
رفتم دیدم واای یه حرفایی زدن یه چیزایی گفتن که زمین تا آسمون باحقیقت فرق میکنه.....
انقد بددددد قضاوت کردن انقددددد بد حرف زدن راجب همه ..حالا من اونحاهایی که در مورد خودم شوهرم که داداشون هست خوندم ...انقد بد حرف زدن که اینجوری نشناخته بودمشون بخصوص یکیشون خواهرشوهرم که ظاهر مهربون ساده ای داره ..اصلا انگار اینجوری بگم
یه گرگی که لباس میش تن کنم اینجوری 😑😑😑
چقدرهم از حرصشون به من بدبخت فوش داده بودن
میمون ..نمیدونم زشت...
بعد من بدبخت باهمشون مثل کف دست صاف....
خداااااشاهده من تواین مدت که مریض بودن
چندفعه رفتم براش خرید کردم همجوره بردم دادم خونشون
حتی یکبار شوهرم پیشنهاد نداد..ولی من گفتم گناه دارن توخونه افتادن کسی نیس بدادشون برسه .....
خلاصه شاید بگین توداری خودتو مظلوم نشون میدی..ولی خدای بالاسرمن شاهده همچین سپردم بخودش ...
ازهمه اون ها اسکرین گرفتم نمیخواستم نشون شوهرم بدم ولی قسمش دادم که هیچی نگه صداشو درنیاره
ولی بشناسه اونایی که به ظاهر مظلوم نمایی میکنن ولی ذاتتتشون خرابه خیلی دوووووووروهستن