2777
2789

نه و هیچوقت اینکارو نمی کنم

قطعا احتمالش هست 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ لطفا در متن تاپیک ذکر شود هدف استارتر تایید گرفتنه یا نظر واقعی گرفتن مرسی اه فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ...manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ ....morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شوهرو نامزده دیگه چرا پخش بشه

من یادمه یه نفر اینجا تاپیک زده بود می خواد از شوهرش جدا شه ولی عکسای خصوصیش دستشه و نگران بود پخش کنه 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ لطفا در متن تاپیک ذکر شود هدف استارتر تایید گرفتنه یا نظر واقعی گرفتن مرسی اه فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ...manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ ....morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

من یادمه یه نفر اینجا تاپیک زده بود می خواد از شوهرش جدا شه ولی عکسای خصوصیش دستشه و نگران بود پخش ک ...

اون دیگه ادم نی شیطانه

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

ببین عزیزم حتی هرچقدر هم طرف مقابل مورد اعتماد باشه بایدبدونیم وقتی عکسی ارسال میکنیم سه تا نسخه ازش موجود خواهد بود یکی نسخه اصلی که دست خودمونه یکی نسخه ای که دست طرف مقابل خواهد بود و دیگری نسخه ای در اون نرم افزار یا سوشال مدیا هستش. همیشه احتمال ریسک هست پس من بشخصه هرگز عکس نود از خودم نمیدم حتی اگر طرف همسرم باشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اره و چرا باید پخش بشه ؟  اگه از لحاظ امنیت میگین مشکلی نداره ولی اگه اعتماد ندارین خب میتون ...

میگن سازمانای تبلیغاتی به محتوایی که ما تو تلگرام و اینا داریم دسترسی دارن.واکثرا تموم اطلاعاتمون در دسترسشون هست به راحتی.وکلا راستش من یه بار عکس بدنمو بدون صورتم فرستادم.به نظرت کار غیر قابل جبرانیه و ممکنه یه روزی برام دردسر بشه؟چون با طرف هم قطع ارتباط کردیم کلت

بعدشم حتی توی گوشی خودتون هم از خودتون عکس نود نداشته باشید، یک درصد فکر کنید و احتمال بدید گوشی گم یا دزدیده بشه، یا کسی به هر نحوی به گالری گوشی خودتون یا شخصی که براش عکس ارسال کردید دسترسی داشته باشه. دنیای امروز درسته پیشرفته شده ولی به همون اندازه هم پیچیده ست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............