2777
2789
عنوان

یه پسره هست خیلی....

182 بازدید | 21 پست

سلام ی پسره هست از من خوشش میاد ی سال ازم بزرگ تره اصلا لاشی نیس خیلییییییییی با شعور و فهم و درکه.اصلا با ی دخترم دوس نبوده.ببینید اینایی که میگم صد در صد مطمعنم.یعد خیلیم درسخون خیلی خوبه از همه لحاظ فقط ی مقدار از لحاظ مالی مشکل داره 😑چیکار کنم بنظرتون.زبانشم ی سال دیگ دیپلم میگیره خیلییییییم درسخونه خیلی 

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

از بچه دبیرستانی توقع چ مالی رو داری اخه 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درس خوندنش ک شخصیه زیاد برای تو چیز جالبی نباید باشه ک چون برات فایده نداره.خوشش بیاد خودش میاد عجله نکن

هر دو درستونو بخونین ول کن فعلا اینارو

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
نه کلا خانوادگی از لحاظ مالی ضعیفن

اگه اینقدر ب عشقتون مطمعنی.. چندسال صبر کن براش . 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
آخه درسخون بودن یا نبودن که معیار نیست برو اخلاق ، رفتار ، طرز فکر طرفو ببین

همچیزش عالیه.از خیلی جاها هم امتحانش کردم.خیلی با فرهنگ با شعور و بروزه

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗