2821
2789
عنوان

اش ابغوره

216 بازدید | 17 پست

رژیم اش ابغوره کسی گرفته تاحالا؟

کم کردین؟چقدر کم کردین؟برگشت وزنتون؟

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو این رژیم ها به سرعت وزن کم‌میشه و با دوبرابر سرعت وزن زیاد میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
تو این رژیم ها به سرعت وزن کم‌میشه و با دوبرابر سرعت وزن زیاد میشه

گرفتین ؟

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩
گرفتین ؟

زنداداشم گرفت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
زنداداشم گرفت

پس چکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم نمیتونم کم بخورم ولی میتونم نخورم 

پس چکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم نمیتونم کم بخورم ولی میتونم نخورم 

چاره لاغری رژیم و پیاده رویه، همین

چاره لاغری رژیم و پیاده رویه، همین

زنداداشتون چقدر کم کرد چقدر برگشت 

زیاد غذا میخورد

زنداداشتون چقدر کم کرد چقدر برگشت  زیاد غذا میخورد

نه طفلک پرخور نیس

تحرکش کمه

۵ کیلو فک کنم کم شد ۸ کیلو برگشت 😐

نه طفلک پرخور نیس تحرکش کمه ۵ کیلو فک کنم کم شد ۸ کیلو برگشت 😐

تایپک اخرتون رو خوندم افرین به ارادتون 

منم پارسال با پیاده رویی تو دوماه ۲کیلو کم کردم 

و تو تابستان هم ۲کیلو ۷۰ام باید ۷ کیلو کم کنم

تایپک اخرتون رو خوندم افرین به ارادتون  منم پارسال با پیاده رویی تو دوماه ۲کیلو کم کردم  ...

فدات شم 🤗 چیزی نیس زود کم میکنی گلم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792