2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب خواستگاریم تو ماه رمضون بود گفتن بعده شبای قدر و ماه رمضون عقد کنن بعد فرداش صبح از صدای زنگ تلفن خونه بیدار شدم خوابآلود گوشی رو برداشتم بابام زنگ زده بود گفت پاشو حاضر شو بیاین محضر دیره..همونجور یه آرایش دخترونه کردم سریع با مامانم یه دست مانتو شلوار و شال و کیف برا عقد گرفتیم هول هولکی رفتیم محضر

من اصلا نفهمیدم استرس روز عقد چیه بس که هول هولکی شد😂😂..من موقع خوندن صیغه هیجان داشتم قلبم تو دهنم میزد🥴🥴😂😂

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
من اینقدر بی خیال بودم که اشتباهی چادر خواهرمو که از من قدکوتاه تره پوشیده بودم.حرص مامانم از بی خیا ...

😂😂😂😂

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

انشالله خوشبخت بشید در کنار هم عزیزم❤

به نظر من برو چون ی شبه و ازش کلی خاطره می مونه حیف نیست باب میلت نباشه ؟

البته نمونه کار هاشونو ببین که بعد از رفتن به آرایشگاهت پشیمون نشی و  بد بودن آرایش یا شینیون خاطره ی بد برات نسازه .

من به عنوان عروس نرفتم اما مدل مو و آرایشو  خودم انتخاب کردم .