2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم برای شفای دخترم

180 بازدید | 17 پست

ی صلوات بفرستید انروز باز میخوام ببرمش دکتر 

دست وپاهام سست شدنه استرس دارم پتوروخدا دعا کنید واس صنم من 

یکسال ۳ماهش نمیتونه بشینه وراه بره خیلی داقونم خیلی 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم بله چشم براش چله حق شناس بگیرین انشالله معجزه میشه

۳بار گرفتم نشد که نشد

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ان شاالله خوب میشه  چرا نمیتونه؟؟

۷ماهه ب نیا اومد میبرم کاردرمان 

امروز باز نوبت دکتر داره گفت اگه پیشرفت نداشت mriبده 

ولی بچه روبیهوش میکنن خیلی ناراحتم هرچی امروز گریه میکنم باز استرس داقونم کرده

مشکلی نداره اتشاالله دختر من به خاطر تصادفش قبل از تصادف راه میرفت بعد از تصادفش گردنم نمیگرفت الان خداراشکر داره راه میره پس بدون بدترین مشکلم باشع حل میشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

۷ماهه ب نیا اومد میبرم کاردرمان  امروز باز نوبت دکتر داره گفت اگه پیشرفت نداشت mriبده  و ...

البته برای مادر سخته ، اما این روزا میگذره 

خیلی ها اینجوری بودن و مشکلی نداشتن 

بعضی بچه ها اوایل تنبلن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
یسریا میرن مریضشون رو میذارن تو حرم امام رضا انقد میمونن تا شفا بگیرن ینی من فقط شنیدما ولی ازمنبع م ...

منم دلم میخواد برم امام رضا اما شرایطشو نداریم

اللهم صلی علی محمدوال محمدوعج فرجهم به حق محمد وال محمدیارب العالمین به حرمت شش ماهه خانم رباب(س)وبه حرمت مظلومیت ومعصومیت زهرای سه ساله کربلامشکل این طفل معصوم وحل کن وخودت کمکش کن 

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج