2789
عنوان

فیلم مرکب

105 بازدید | 3 پست

بچه ها خیلی فیلم قشنگیه پیشنهاد میکنم نگاه کنید اونایی که نگاه نکردید من خودم باردارم دیروز نگاه کردم چیز ترسناکی توش نداره هیجانی هستش به نظرم، ولی بگم که توش کشتن با اسلحه زیاد داره که اونم ترسناک نیس اصلا خیلی فیلم جالبی بود 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

سلام عزیزم.یه سوال داشتم میخواستم توی تاپیک ریزش مو مطرح کنم که قفل کرده بودین. 

شما حنا استفاده کردین؟ خوب بود؟ ریزش مو اگه از تنبلی تخمدان باشه درمان میشه؟ 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
سلام عزیزم.یه سوال داشتم میخواستم توی تاپیک ریزش مو مطرح کنم که قفل کرده بودین.  شما حنا استفا ...

سلام نه حنا استفاده نکردم چون موهام بلند بود و از شانس من باردار شدم نتونستم استفاده کنم بعد زایمان حتما میخوام استفاده کنم دوستم میگفت حنا خیلی خوبه دیروز دکتر بودم ی خانومی ۲۲ ساله تنبلی داشت دکتر گفت درمان نمیشه تنبلی و عوارضش هم ریزش مو و چاقی و موهای زائد هست به خانومه میگفت باید تا آخر عمر دارو مصرف کنی تا در حدی بهتر بشه تنبلیت منم دارم خودم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام نه حنا استفاده نکردم چون موهام بلند بود و از شانس من باردار شدم نتونستم استفاده کنم بعد زایمان ...

بسلامتی مبارک باشه گلم🙏🌹🌹آها امیدوارم حنا برام جواب بده آره بعد زایمانت حتما انجام بده درسته وقتت گرفته هس و سخته بتونی اما حتما انجام بده.اره تنبلی درمانی نداره که واسه همیشه خوب بشه فقط میشه کمترش کرد خفیف بشه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰