دخترخالم ک از بچگی رفیقیم واسم سوغاتی پانچ آورده فاکتور روشو نکنده ک من سیصد دادم ها ببین دیونه شدم با شوهرش رفته بود واسه همه سوغاتی آورده خودشو نشون بده ک من پولدارم منم خوشم نمیاد از این چیزا
بابا چرا انقدر زندگیو واسه خودتون سخت میکنین حالا فاکتورشو نکنده که نکنده اصلا به فرض که میخواسته نشون بده پولداره خب الان چه ربطی به تو داره؟ نه بهت ضرری رسید نه چیزی
شاید هواسش نبوده... منم با اینکه دخترخالم یکم منو میبینه حسادت میکنه بعضی وقتا یا یه ذره اخلاقاش بد ...
چرا همه منو مقصر میدونید 😂 بابا این رفته بود مشهد هر روز زنگ میزد ب من تصویری هتل نشون میداد فلان چیز و خریدم اونو نشون میداد چهار ساعت توضیح میداد عکس دو نفرشون رو سلفی میگیره میفرسته پی ویم 😐 من کسی تو زندگیم نیست بعد پیش من آنقدر از شوهرش از خویش عکس دونفره و اینا ک میده حسودی نمیکنم ولی ناراحت میشم الانم این لباسو تصویبی وقتی خریده بود نشونم داده ک خیلی خیلی گشاده من سایزم 42 هست مامانم ک میپوشه 48 هست واسش گشاد میشه در این حد بعد لباسو جیگری دستت ی فاکتور گنده داره اولین چیز ک دیدم همون بود چجور ممکنه یادش بره
چرا همه منو مقصر میدونید 😂 بابا این رفته بود مشهد هر روز زنگ میزد ب من تصویری هتل نشون میداد فلان چ ...
چی بگم .. آخه تو که از نیت دلش خبر نداری .. شاید اینی که میگی درست باشه ولی منم واسه دخترخالم از چیزی که درست میکنم یا یه جای خوب میرم فیلم و عکس میگیرم و میفرستم براش ولی نیتم پز دادن نیست نیتم اینه که اونم تو شادی و خوشی خودم سهیم کنم ... حالا شاید اونی که شما میگی درست باشه
@yek_tarh_eshgh پیج اینستا / کانال تلگرام. نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...♥️♥️♥️ خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰☘️☘️ سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.