2789
عنوان

کمکککک

115 بازدید | 27 پست

من تیزهوشانم دوازده تجربی ولی رشتمو دوس ندارم،من عاشق انسانی بودم ولی مامانم اجازه نداد که برم...

نه هدفی نه انگیزه ای دارم برای همینم اصلا حوصله درس خوندن ندارم و خیلی ضعیف شدم در حالی که قبلنا خیلییی درسم توپ بود و بیشتر میخوندم...من چطور میتونم تجربی رو دوس داشته باشم در حالی که از بچگی وسواس نسبت به انواع بیماری ها مثل ایدز و سرطان و...دارم؟!

مادرمم از یه ور میگه یا پزشکی قبول شو یا برو خودتو بکش و بمیر یا من میکشمت چون پزشکی قبول نشی همون بهتر که بمیری...میگه تو خونه زندانیت میکنم تا انقدر کنکور بدی تا قبول بشی وگرنه کلا نمیزارم بری دانشگاه...

من افسردگی و وسواس شدید هم دارم یه بارم خودکشی کردم...ولی مادرم اصلا به فکر روحیه من نیست...

به نظرتون چیکار کنم...یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره برا کنکور هنر بخونم؟من رتبه دو رقمی یا تک رقمی هنر رو میخوام ولی به هر حال من عشق انسانیم😔هنر یا انسانی یکیشون😔

هرچی دوست داری بخون عزیز دلم مامانت هم وقتی ببینه تو اونجوری خوشحال و موفقی دیگه کمتر مخالفت میکنه مطمعن باش یه ذره که بگذره دیگه اینجوری سختگیری نمیکنه اگه هم میبینی که ول نمیکنه باهم برید پیش یه مشاور راهنمایی بخواید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هنوز اول راهی خودتو نباز جلوی مادرت وایسا

این زندگی خودته نزار کسی برات تصمیم بگیره

پسر دایی منم شرایط تو رو داشت تجربی میخوند کنکور داد رتبه خوبی نیاورد چون از اول میخواست انسانی بخونه....ی سال نشست پشت کنکور تلاش کرد

الان وکالت علامه طباطبایی داره میخونه چون رفت دنبال چیزی که دوست داشت

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

اخه شانسم نداری اگه اجبار برا ریاضی کرده بودند یه راه در رویی بود حالا از انسانی میخواستی چه رشته ای برین دوستان صاحب نظر ایشون نمیتونه از تجربی بره اون رشته ای که دوست داره مامانم که به من گفت هر رشته ای دوست داری خودم رفتم ۱۰ ریاضی میخوام برم مهندسی عمران انشاالله موفق میشی

اره منم دوس دارم مامانم نمیزاره چیکارش کنم💔🥲

جلوشون وایسا

واقعا نمیفهمم این عقاید مسخره کی میخواد از ایران بره

نمیفهمن چقدر بچه آسیب روحی میبینه

مگه جامعه فقط دکتر و مهندس میخواد

یکی میشه وکیل موفق

یکی میشه ی نقاش موفق

پدر مادرا آن‌قدر به بچه فشار میارن که بره پزشکی یا مهندسی

آخر سر پزشک خوبی هم نمیشن چون از اول علاقه ندارن

عزیزم هر کاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده

این زندگی خودته و بدون که هنوز اول راهی❤️

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
جلوشون وایسا واقعا نمیفهمم این عقاید مسخره کی میخواد از ایران بره نمیفهمن چقدر بچه آسیب روحی میبین ...

اره انقدر وایسادم تا حرفشو میزنم منو کتک میزنه میگه باز شروع کردی انقد عصبانی میشه😔

اره انقدر وایسادم تا حرفشو میزنم منو کتک میزنه میگه باز شروع کردی انقد عصبانی میشه😔

بمیرم برات😐😢

قوی باش تسلیم نشو 

مادرت ببینه توی رشته ای که علاقه داری موفقی به اشتباهش پی می‌بره

بمیرم برات😐😢 قوی باش تسلیم نشو  مادرت ببینه توی رشته ای که علاقه داری موفقی به اشتباهش پی م ...

میدونی میگه اگه رتبه یک انسانی هم بشی برام یه قرون ارزش نداره😐میگه من از انسانی بدم میاد...واقعا انگار تو زندان گیر افتادم..😭میگه تو تو همه چی میتونی موفق بشی پس باید بری پزشکی😑

بمیرم برات😐😢 قوی باش تسلیم نشو  مادرت ببینه توی رشته ای که علاقه داری موفقی به اشتباهش پی م ...

همین چند وقت پیش بهش گفتم گفت ولش کن نمیخواد بری دانشگاه و درس بخونی برو کارگری کن...برو نظافت کن من دختری که پزشکی قبول نشه و برو انسانی رو نمیخوام 

باورت میشه انقدر بی منطقه بهم میگه خاک تو سرت کنن ببین فلانی نمیخواد رشتشو عوض کنه اونوقت تو میخوای بکنی خاک بر سرت ببین فلانی ارزوشه پزشکی قبول شه اونوقت تو نمیخوای

میدونی میگه اگه رتبه یک انسانی هم بشی برام یه قرون ارزش نداره😐میگه من از انسانی بدم میاد...واقعا ان ...

😐😐😐😐😐😐مگه اون باید خوشش میاد