2777
2789
عنوان

قرض دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست
ریشه در بچگیتون داره و راحت بگید نه اگه تهدید به قطع رابطتون کرد به یه ورتون باشه و دیگه بهش چیزی ند ...

اره چون از اول زندگیم نتونستم خیلی قاطع بتونم نه بگم . فکر میکنم طرفم ناراحت میشه 

مثلا من ۱۶ ساله روان شناسم😂😂😂😂

آره همینو میخواستم بگم 😅

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم همچین دوستایی دارم بگوبه یکی دیگه قولشو دادم

بهش گفتم کثیفه و خاستم بپیچونم .نشد هرکاری میکتم . میگ اشکالی نداره . بعد بهش گفتم اون سری ک بهت قرض دادم خوب نگه داری نکردی چجوری این سری بهت بدم . گفت مدیونی اگ مثل اون لباست ک قرض دادی بم پیدا نکنی  . برات مثلشو میخرم 😐

اقا اسی ته تهشو بگم اگه پسر بودی فحشو بهش میکشیدی یه چک تو گوشش میگفتی گمشو برو بعدم کات رابطتتون ام ...

منظورم این بود که هر دو پسر بودید اما دخورا اسم دعواهای شدیدشون چیزی تحت عنوان گیس و گیس کشیه شمام همین کارو کنی فکر کنم حله

منظورم این بود که هر دو پسر بودید اما دخورا اسم دعواهای شدیدشون چیزی تحت عنوان گیس و گیس کشیه شمام ه ...

اخه رفیق صمیمیه از ی طرفم دوست دارم بهش بدم . از یه طرفم میگن ک با لباس و اینجور چیزا میشه دعا کرد میترسم بدم

نه متوسطه ولی چون من زیاد لباس و اینجور چیزا دارم و چیزایی ک سریع مد میشه رو میگیرم . میگ من دیگ زور ...

وااا،،چ رو داره،،،

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️