drhasti مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 61 عنوان چرا ... 48 بازدید | 8 پست چرا از خودم بدم میادچرا همش دوست دارم بمیرمنمیدونم چیکار کردم 1400/07/21 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 9142 برای چی جانم؟پادکست گوش کنویدئو های انگیزشی ببینکتاب بخونرو خودت کارکنخودتو دوست داشته باش و هر روز به خودت جملات انگیزشی بگومدیتیشن انجام بدهیا با یه مشاور صحبت کن میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 9142 بعد از مرگ پسر خالم افسردگی گرفتم عزیزم همه ما یه روزی میمیریم میدونم دردناکه از دست دادن دیگران و خانوادهاما به جای اینکه خودتو عذاب بدی برای شادی روحش یه فاتحه بخون براش دعا کن خدا رحمتش کنه و روحش شادیکم استراحت کن و مدیتیشن انجام بده خودتو با کارهایی که دوست داری سرگرم کن میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
drhasti مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 61 عزیزم همه ما یه روزی میمیریم میدونم دردناکه از دست دادن دیگران و خانواده اما به جای اینکه خودتو عذ ... اون ۳۰ سالش بود تیر خورد منم بعد اون افسردگی گرفتمدلم میخواد برم باشگاه ولی بخاطر مدرسه نمیتونم
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 9142 اون ۳۰ سالش بود تیر خورد منم بعد اون افسردگی گرفتم دلم میخواد برم باشگاه ولی بخاطر مدرسه نمیتونم خدا رحمتش کنهمیتونی تو خونه ورزش کنیمثل یوگا،حرکات کششی ،دارت و... میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی