2777
2789
عنوان

این چیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 51 پست
به احتمال زیاد دادگاه میاد و از خودش دفاع میکنه و میگه زنم از خونه رفته و احتمالا عدم تمکین  صادر میش ...

بعد شورا کی دوباره اجرا میشه و احضار میشه  واسه ۱۹ ام بود 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
گلم شما درخواست طلاق دادی یا ایشون؟؟؟ اصلا دادگاه دنبال مقصر نیس 

هیچکدوم من اومدم مهرو نفقه و جلو چ کارتاشو بستم اونم تمکین داد و نیومد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو هفته پیش اومدم اونم تمکین زد و نیومد منم رفتم قضایی و مهرمو  اجرا گذاشتم با نفقه  ول ...

وقتی تمکیین زده یعنی میخواسته برگردی حالا یا با حکم عدم تمکین میخاد حکم ازدواج مجدد بگیره یا مجبور به برگشتنت کنه که شمام گفتی امنیت جانی نداری قاضی چی گفت حرفی سخنی به زبون نیاورد؟؟؟؟

من دو هفته پیش اومدم اونم تمکین زد و نیومد منم رفتم قضایی و مهرمو  اجرا گذاشتم با نفقه  ول ...

نه گلم خود بخود نمیشه دادخواست طلاق جداست دادخواست مهریه و نفقه هم جدا... خب شما چه دادخواستی زدی،؟ که الان دادگاهی

وقتی تمکیین زده یعنی میخواسته برگردی حالا یا با حکم عدم تمکین میخاد حکم ازدواج مجدد بگیره یا مجبور ب ...

اصلا  دادگاه نرفتیم  فقط شورا بود ک خودشم نیومد دیروز هم نفقه و مهرمو گذاشتم اجرا وارد دادگستری شه بعد چن جلسه میتونه حکم بگیره اگه من راضی ب برگشت باشم چی میتونم باز مهرمو داشته باشم و تعهد بده 

نه گلم خود بخود نمیشه دادخواست طلاق جداست دادخواست مهریه و نفقه هم جدا... خب شما چه دادخواستی زدی،؟ ...

نفقه و مهر قراره شاهدای اعسارمو ببرن دادگاه بعد اونو بیارن شهری دیگست

اصلا  دادگاه نرفتیم  فقط شورا بود ک خودشم نیومد دیروز هم نفقه و نهرمو گذاشتم اجرا وارد داد ...

اره عزیزم شورا برای سازش میفرستن تو بگو من شوهرمو دوسدارم و نمیخام جدا شم فقط یه تعهد بده چون میترسم امنیت جانی ندارم 

خب عزیزم اگه دادخواست طلاق نداده نترس نمیخاد طلاقت بده فقط میخاد توی دادگاهها اذیت بشی

اره گفته بود  بزار اذیت شه بفهمه بعد لینکه اگه بخاد برگشت بده من چطور میتونم اذیتش کنم اونم اذیت شه  و چقدر طول میکشه اخر دادگاه میگه ببرش یاهروقت خودش اراده کنه 

اره عزیزم شورا برای سازش میفرستن تو بگو من شوهرمو دوسدارم و نمیخام جدا شم فقط یه تعهد بده چون میترسم ...

طول داره بعد میگن ببرش یا باید هر وقت خودش بخاد 

نفقه و مهر قراره شاهدای اعسارمو ببرن دادگاه بعد اونو بیارن شهری دیگست

حواست باشه مهر و نفقه رو نبخشی بگو تعهد بده برمیگرذم به زندگی مشترکمون. خودتم به مظلومیت بزن قاضی ازت حمایت کنه

حواست باشه مهر و نفقه رو نبخشی بگو تعهد بده برمیگرذم به زندگی مشترکمون. خودتم به مظلومیت بزن قاضی از ...

ن نمیبخشم این همه بلا سرم در اورده فقط باید پروندم هنوز باز باشه یا بگم ببندن 

اره گفته بود  بزار اذیت شه بفهمه بعد لینکه اگه بخاد برگشت بده من چطور میتونم اذیتش کنم اونم اذی ...

عزیزدلم با اذیت کردن اون توام اذیت میشی دنیا دو روزه توام که دوسش داری اونم دوستت داره بخیال این شورا و این برو بیاها... والا شوخی شوخی یهو میبینی لج کرداااا

عزیزدلم با اذیت کردن اون توام اذیت میشی دنیا دو روزه توام که دوسش داری اونم دوستت داره بخیال این شور ...

من دارم داغون میشم بخدا  میخام برگردم تازه بعد ۱ سال و نیم بهش علاقه پیدا کردم منم فقط واسه تعهد این کارو کردم فقط ترسیدم اونم دتبال دادخواسن طلاق نباسه خلاصه برو بیا ها طول میکشه ؟