2777
2789
عنوان

این چیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 51 پست
فکر کنم مشاوره اینا می فرستن حالا وقت داری چرا شوهرت طلاق می خواد رو لج افتاده

ب بقیه گفته طلاقش نمیدم اما خب کاره بالاخره  چون ادم لجبازیه گفتم نکنه همینطوری کشکی طلاق بده 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
توی قانون ایران حق طلاق با شوهره میتونه هر زمان خواست بگه نمیخاد.. به قاضی بگو زندگیتو دوسداری و نمی ...

مشاوره بعد چن جلسس خودش گفت وکیل گرفتم  یعنی باید واسه سازشم وکیلش بیاد اگه نیاد هیچکس چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرونده تمکین که ارجاع شده به دادگاه براتون ابلاغیه میاد توی ثنا  اما بابت طلاق شوهر هر وقت بخو ...

اقا نیومد جلسه شورا چطور تمکینو صادر میکنن 

پرونده تمکین که ارجاع شده به دادگاه براتون ابلاغیه میاد توی ثنا  اما بابت طلاق شوهر هر وقت بخو ...

وقتی نیومده شورا چطور میتونن ساقط کنن مگه نه اینکه چن جلسه باید باشه شورا 

اقا نیومد جلسه شورا چطور تمکینو صادر میکنن 

عرض کردم شورا پرونده رو ارجاع میده به دادگاه براتون وقت میزارن وابلاغ میکنن به دوتا تون  دادگاه تشکیل میشه و بررسی میکنه اونجا یا صادر میکنن یا رد میکنن

کاربر مرد هستم 
عرض کردم شورا پرونده رو ارجاع میده به دادگاه براتون وقت میزارن وابلاغ میکنن به دوتا تون  دادگاه ...

اگه  شوهرم نیاد دوباره جلسه این بار ب نفع من میشه  یا اون 

اگه  شوهرم نیاد دوباره جلسه این بار ب نفع من میشه  یا اون

به احتمال زیاد دادگاه میاد و از خودش دفاع میکنه و میگه زنم از خونه رفته و احتمالا عدم تمکین صادر میشه شما چند وقته از خونه رفتید ؟

کاربر مرد هستم 
احتمالا سازش نمیخاد برا همین نمیاد

من دو هفته پیش اومدم اونم تمکین زد و نیومد منم رفتم قضایی و مهرمو  اجرا گذاشتم با نفقه  ولی هیچ اسمی از طلاق هم نزدم  خود ب خود میشه این کارو بکنه تو دادگاه چی بگم بابت مهر و تفقه ببخشید کسی نیس بپرسم ممنون میشم اگه اطلاع داری راهنماییم کنی 

به احتمال زیاد دادگاه میاد و از خودش دفاع میکنه و میگه زنم از خونه رفته و احتمالا عدم تمکین صادر میش ...

دوهفته منم تموم  بلاهای ک سرم میاره رو گفتم ب شورا و تو دادگاه هم میگم حاضر ب برگشت هستم و زندگیمو دوس دارم اما اعتمادی ندارم تمام بلاها رو دوباره شاید سرم بیاره باید تعهد بده