neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 عنوان بعد سقط 310 بازدید | 11 پست سلام دوستان بعد سقط سونو شکمی برم یا واژینال؟ اخه لکه بینی دارم سونو واژینال انجام میدن؟ بیشتر قصدم اینه برم ببینم جنین دفع شده یا نه 1400/07/21 | 08:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4845 واژینال خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98945 واژ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 واژینال دقیق تره سقط ناخواسته بوده؟؟ نمیخواستمش ولی دستور سقط قانونی بود چون بتام اومد پایین قلبشم تشکیل نشده بود ولی خونریزی نمیکردم
گیوا۲ عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 5073 نمیخواستمش ولی دستور سقط قانونی بود چون بتام اومد پایین قلبشم تشکیل نشده بود ولی خونریزی نمیکردم منم اینطور شدم کیسه بود جنین دیده نشد منم خونریزی نداشتم قرص و شیاف استفاده کردم بقایا داشتم کورتاژ شدم خیلی سخته هم جسمی هم روحی
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 واژینال برو دکتر من گفته بود وقتی خونریزیم تموم شد برم من میخوام از سقط شدن خاطرم جمع بشه وگرنه میدونم هنوز رحم تخلیه کانل تشده
neamin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 859 منم اینطور شدم کیسه بود جنین دیده نشد منم خونریزی نداشتم قرص و شیاف استفاده کردم بقایا ... هفته چند بودی مگه؟ قرصم گذاشتی بازم خونریزی نکردی؟
f1994 عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 22567 من میخوام از سقط شدن خاطرم جمع بشه وگرنه میدونم هنوز رحم تخلیه کانل تشده لازم نیس که عزیزم صبر کن دو سه روز دیگه یبارکی برو
گیوا۲ عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 5073 هفته چند بودی مگه؟ قرصم گذاشتی بازم خونریزی نکردی؟ من تا هفته ۱۰ صبر کردم تو ۶ هفته مونده بود
گیوا۲ عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 5073 هفته چند بودی مگه؟ قرصم گذاشتی بازم خونریزی نکردی؟ خونریزی بعد شیاف داشتم ولی لخته بود سونو کردم گفت بقایا هست یا برو خونه شاید دفع کردی یا کورتاژ