2777
2789
عنوان

بیدارید؟🤨🧐🤨🧐🤨🧐

159 بازدید | 30 پست

از بس دست رو هر رشته گذاشتم بهم گفتن بازار کارش اشباعه کار گیرت نمیاد امسال قید دانشگاه رو زدم که بتونم یکم بیشتر راجع به بازار کار رشته ها تحقیق کنم که بعد از چند سال درس خواندن پشیمون نشم. دیپلم ریاضی دارم

.

میشه چندتا رشته خوب که بازار کار دارن و امیدی بهشون هست معرفی کنید 🙏

البته به جز کامپیوتر یکم تو ریاضیات ضعیفم که کامپیوتر هم ریاضی قوی میخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خوابیم 😄😄

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
😐⁦🤦🏻‍♀️⁩

😁😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
مدیریت مالی البته اونم ریاضی قوی میخواد 😂

تو دفترچه ریاضی امسال فقط دولتی ها رشته مدیریت مالی داشتن پیام نورا ندارن دانشگاه آزادم نمیتونم برم⁦🤦🏻‍♀️⁩

متاسفانه دانشگاه های دولتی تهران رتبه های عالی میخواد شهر دیگه نمیتونم برم 

کلی حسابدار میشناسم که بیکارن  اگه جایی دیدی حسابدار می‌خوان خبر بده شاید یکیشون رفت سر کار ثو ...

بستگی داره بازار کار و چی حساب کنی،تو دیوار که میزنی هرکی برا دفترش یه حسابدار میخواد،کار دولتی اگ منظورته ک هیچ جا نیس واس هیچ رشته ای

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز