2777
2789
از زمان پریود بعدیت ۱۴روز بیا عقب،همیشه ۱۴روز بعد تخمکگذاری پریودی میاد،الان ببین دوره هات چن روزه س ...

من دوماهه عروسی کردم...ماه پیش رفتم سونو گفت ی کیست همواژیک ساده تو تخمدان چپت هس ک خدارشکر دو هفته ال دی خوزدم رفع شد..بعد. رفتم سونو چکاب گفت تخمدان و لگن و. رحم همه چیت طبیعه....یعنی مشکلی ندارم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوماهه عروسی کردم...ماه پیش رفتم سونو گفت ی کیست همواژیک ساده تو تخمدان چپت هس ک خدارشکر دو هفته ...

نه خداروشکر،سالم سالمی

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
یا ۱۴ روز بعد از پریود هم میشه 

ممکنه مدت دوره طولانی تر باشه یا کوتاهتر اینجوری بهتر حساب میشه چون یه نفر ممکنه ۲۱روزه پریود شه یه نفر ۳۸روزه که مطمئنا یکی نمیشه زمان تخمکگذاریشون

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
۷ این ماه تمیز شدی پریودت هم ۷ روزه بوده ۱۴ روز از روز اول پریودت بگذره زمان تخمک گذاریته که میشه ۱۴ ...

من‌ کلا تو این ماه اقدام کردم دیگ نمیدونم گرفته یا نه

ممکنه مدت دوره طولانی تر باشه یا کوتاهتر اینجوری بهتر حساب میشه چون یه نفر ممکنه ۲۱روزه پریود شه یه ...

اره میگه اول این ماه پریود شده ینی ۱۴ام زمان تخمک گذاریش بوده این هم میتونه درست باشه.ولی اینجوری که تو میگی درستره

العی شکر...ایشالا تو هم ماه بعدی نینی داشته باشی

ان شاءالله😍🤲

اره میگه اول این ماه پریود شده ینی ۱۴ام زمان تخمک گذاریش بوده این هم میتونه درست باشه.ولی اینجوری که ...

من همیشه اینجوری حساب میکنم،البته نیازی ندارم ترشحات خودش نشون دهنده تخمکگذاری هستن

اره میگه اول این ماه پریود شده ینی ۱۴ام زمان تخمک گذاریش بوده این هم میتونه درست باشه.ولی اینجوری که ...

میگم من از شبی ک پاک شدم اقدام کردم ی شب در میون دیگ نمیدونم گرفته یا نه