2821
2789
شما بچه داری

نه منم اقدامم عزیزم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
از زمان پریود بعدیت ۱۴روز بیا عقب،همیشه ۱۴روز بعد تخمکگذاری پریودی میاد،الان ببین دوره هات چن روزه س ...

من دوماهه عروسی کردم...ماه پیش رفتم سونو گفت ی کیست همواژیک ساده تو تخمدان چپت هس ک خدارشکر دو هفته ال دی خوزدم رفع شد..بعد. رفتم سونو چکاب گفت تخمدان و لگن و. رحم همه چیت طبیعه....یعنی مشکلی ندارم؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوماهه عروسی کردم...ماه پیش رفتم سونو گفت ی کیست همواژیک ساده تو تخمدان چپت هس ک خدارشکر دو هفته ...

نه خداروشکر،سالم سالمی

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
یا ۱۴ روز بعد از پریود هم میشه 

ممکنه مدت دوره طولانی تر باشه یا کوتاهتر اینجوری بهتر حساب میشه چون یه نفر ممکنه ۲۱روزه پریود شه یه نفر ۳۸روزه که مطمئنا یکی نمیشه زمان تخمکگذاریشون

۷ این ماه تمیز شدی پریودت هم ۷ روزه بوده ۱۴ روز از روز اول پریودت بگذره زمان تخمک گذاریته که میشه ۱۴ ...

من‌ کلا تو این ماه اقدام کردم دیگ نمیدونم گرفته یا نه

ممکنه مدت دوره طولانی تر باشه یا کوتاهتر اینجوری بهتر حساب میشه چون یه نفر ممکنه ۲۱روزه پریود شه یه ...

اره میگه اول این ماه پریود شده ینی ۱۴ام زمان تخمک گذاریش بوده این هم میتونه درست باشه.ولی اینجوری که تو میگی درستره

العی شکر...ایشالا تو هم ماه بعدی نینی داشته باشی

ان شاءالله😍🤲

اره میگه اول این ماه پریود شده ینی ۱۴ام زمان تخمک گذاریش بوده این هم میتونه درست باشه.ولی اینجوری که ...

من همیشه اینجوری حساب میکنم،البته نیازی ندارم ترشحات خودش نشون دهنده تخمکگذاری هستن

اره میگه اول این ماه پریود شده ینی ۱۴ام زمان تخمک گذاریش بوده این هم میتونه درست باشه.ولی اینجوری که ...

میگم من از شبی ک پاک شدم اقدام کردم ی شب در میون دیگ نمیدونم گرفته یا نه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز