broken_heart مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 300 عنوان ناخواسته باردار شدم | مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 32 پست سلام دوستان.من امروز سه تا بی بی چک زدم اولی دوتا خط کمرنگ داد دومی هم یکی پررنگ یکی کمرنگ...ولی دیر تر از تایم کیت خط روشون ظاهر شد ک اونم ب زور دیده میشه...ممکنه باردار باشم.درضمن علائمی مث سینه درد ندارم فقط حالا تهوع و سردرد ک اونم همیشه دارم 1400/07/21 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
broken_heart مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 300 دیگه مطمینا بارداری.من پارسال یکی دوبار از دستم در رفت فوری باردارشدم الانم ک جدیدا زایمان کردم. دیگ ... خب الان ک شدم چی بخورم بچه المی سقط نشه
ملکاجووون عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 8883 درواقع جلوگیری نکردم چون همش فک میکردم نازا ام از بس ضعیفه بدنم اشتباهه. منم خودم تنبلی تخمدان دارم همسرم واریکوسل.ولی میگم ک با یکی دوبار در رفتن باردارشدم.سرسری نگیر خواهر.اتفاقا اونموقع ک بفکرش نیستی زودتر میگیره😅 لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
ملکاجووون عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 8883 خب الان ک شدم چی بخورم بچه المی سقط نشه استراحت کن و چیزای مقوی بخور. این فکرا چیه سقط نمیشه انشاءالله. چندتا بچه داری؟ لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
broken_heart مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 300 استراحت کن و چیزای مقوی بخور. این فکرا چیه سقط نمیشه انشاءالله. چندتا بچه داری؟ اولیه🥺علایم پریودی مث کمر درد دارم میترسم
ملکاجووون عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 8883 اولیه🥺علایم پریودی مث کمر درد دارم میترسم بسلامتی مبارکه.مغز بادام پسته و خرما اینا بیشتربخور و استراحتتم بیشتر کن. علایم اولیه بارداری دقیقا مث پریودی. انگار هرلحظه میخای بشی اما نمیشی لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
broken_heart مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 300 بسلامتی مبارکه.مغز بادام پسته و خرما اینا بیشتربخور و استراحتتم بیشتر کن. علایم اولیه بارداری دقیقا ... مرسی عزیزدلم❤️❤️❤️
masoumeh73 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 4172 اشتباهه. منم خودم تنبلی تخمدان دارم همسرم واریکوسل.ولی میگم ک با یکی دوبار در رفتن باردارشدم.سرسری ن ... شوهر من اسپرمش کلا ۲۲ درصد حرکت داشت یه بار کاندوم ترکید حامله شدم ☹ اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
محافظ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 1028 چجوری روی سه نقطه پایین بزنببین حذف میشه یا ادیتمیخوای من تاپیک بذار بپرسم از بقیه
broken_heart مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 300 روی سه نقطه پایین بزن ببین حذف میشه یا ادیت میخوای من تاپیک بذار بپرسم از بقیه ممنون میشم
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12316 عزیزم این سه نقطه ندارهپایینش بگو برات گزارش بزنن ده نفر که گزارش بزنن تامیکت حذف میشه منم گزارش زدم برات زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂