ازوقتی هواسرد شد یکی از بستگانم بیرون با تیشرت بوده و روزاولش ک کلا حالش خوب نبود و خوابید فقط روز دوسه هم یکم سرفه داشت فقط الان سه چهارروزی میگذره میگ بونمیفهمیدم تازه دارم بوی غذااینارو میفهمم ویکمم سرفه داره.این سرماخوردگیه یاکزونا؟دکترم نرفته فقط قرص و میوه و ابمیوه ودمنوش اینا خورد ولی الان شکر خدانسبت به چن روز پیش خوبه فقط سرفه داره .کسی اسنطوری بوده؟تجربه دارین لطفا بگین
میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم من تو بخش کرونا کار نکردم و اصلا اطلاعی ندارم
اما تا جایی که میدونم دیگه چیزی به نام سرماخوردگی نیست
درمورد سوالتون تو تاپیک
حقوق من ۸هست
پرستار های طرحی ۵تا۷میگیرن و بعدش ۷به بالا
بستگی به سابقه کار و تعداد شیفت ها و نوع بیمارستان و...
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️