2777
2789
عنوان

کرونا یاسرماخوردگی

171 بازدید | 16 پست

ازوقتی هواسرد شد یکی از بستگانم بیرون با تیشرت بوده و روزاولش ک کلا حالش خوب نبود و خوابید فقط روز دوسه هم یکم سرفه داشت  فقط الان سه چهارروزی میگذره میگ بونمیفهمیدم تازه دارم بوی غذااینارو میفهمم ویکمم سرفه داره.این سرماخوردگیه یاکزونا؟دکترم نرفته فقط قرص و میوه و ابمیوه ودمنوش اینا خورد ولی الان شکر خدانسبت به چن روز پیش خوبه فقط سرفه داره .کسی اسنطوری بوده؟تجربه دارین لطفا بگین

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان هرچقد. میگیم نمیره دکتر میگه خوب شدم.پس پکار کنیم؟ماعم میگیریم؟من چندروز دیگه نوبت دوز دوم واکسنمه اگه بگیرم چی😓🙁

عزیزم من تو بخش کرونا کار نکردم و اصلا اطلاعی ندارم

اما تا جایی که میدونم دیگه چیزی به نام سرماخوردگی نیست 

درمورد سوالتون تو تاپیک 

حقوق من ۸هست 

پرستار های طرحی ۵تا۷میگیرن و بعدش ۷به بالا

بستگی به سابقه کار و تعداد شیفت ها و نوع بیمارستان و...

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
عزیزم من تو بخش کرونا کار نکردم و اصلا اطلاعی ندارم اما تا جایی که میدونم دیگه چیزی به نام سرماخورد ...

مرسی عزیزم

موفق باشی😍😍😍😍😙😉😉

مرسی عزیزم موفق باشی😍😍😍😍😙😉😉

قربونت⁦♥️⁩⁦♥️⁩😘

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
عزیزم من تو بخش کرونا کار نکردم و اصلا اطلاعی ندارم اما تا جایی که میدونم دیگه چیزی به نام سرماخورد ...

چرا سرما خوردگی نیست؟

من خودم کافیه ۵ دقیقه تو هوای سرد باشم.

چنان گلودردی میگیرم که حد نداره

سرماخوردگیه خودم هفته پیش برای سردی هوا ابریزش بینی و سرفه گرفتم واکسنم نزدن گفت باید خوب شی الانم خوبم خدارو شکر. چایی کمرنگ و ابلیمو زیاد بخوره خودشم گرم نگه داره کلا پاییز فصل سرماخوردگیه .نترس