2777
2789
شوهرمم همینو میگه ولی دست خودم نیست فکرمی‌کنم هرکس کارمنده خیلی خوشبخته

اصلا همچین فکری نکن... دوست من ماماست یعنی خون گریه میکنه انقد خسته و کلافست.. البته یه دختر بدقلق هم داره.. هر روز صبح تو سرما و گرما بچه را میبره مهد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
شوهرمم همینو میگه ولی دست خودم نیست فکرمی‌کنم هرکس کارمنده خیلی خوشبخته

ارامشی ک الان داریو دیگه نداری انقدر سرت شلوغ میشه ک دیگه نمیتونی اونطور ک باید ب زندگیت و همسرت برسی ؛ درس خوندی ک یه مادر و همسر روشن فکر و باسواد برای خانوادت باشی نه اینکه بشینی غصه بخوری 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شهرستان مثل تهران نیس کارنداره

اتفاقا تو شهرستان کار پیدا کردن راحتتره چون همه همدیگرو میشناسن... بسپر به چند جا.. به چند تا آشنا و فامیل

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اصلا همچین فکری نکن... دوست من ماماست یعنی خون گریه میکنه انقد خسته و کلافست.. البته یه دختر بدقلق ه ...

مامان خودمم کارمندبوده می فهمم چی میگی ولی وقتی خانمهای اطرافمو می بینم کارمندن حس بیهودگی میگیرم 

دلم میخاس ب لحاظ مالی مستقل بودم خیلی بده چشمت همش ب دست شوهرت باشه

اصلااا ازاین فکرا نکن و ب زبونم نیار حتی 

مرد وظیفشه ک خانوادشو از لحاظ مالی تامین کنه 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

ببین برو باشگاه، با دوستات برو پیاده روی کتاب بخون فیلم ببین زبان بخون آشپزی های جدید بکن.. من کلی کیک و دسر جدید درست میکنم و لذت میبرم و در نهایت اگه واقعا تمایل داری یه کار خونگی انجام بده