2777
2789
عنوان

زرد آب معده

4495 بازدید | 21 پست

من تهوع دارم دو روزه

هر چی میخورم بالا میارم

میل هیچی ندارم

همش زر آب میاد تو دهنم 

خیلی تلخه مزه زهر مار میده ..رفتم دکتر سرم زدن گفتن مسمومیت

کسی اینجوری شده

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مسمومیت باشه که باید نهایت تا یکی دو روز دیگه رفع بشه اما اکر ادامه پیدا کرد یا بدتر شد قطعا صف ...

نه سی تی اسکن دادم شکمی صفرا سالم

ازمایشام هم خوب بود

ببخشید ولی بیرون روی داشتم آزمایش مدفوع یکم عفونی بود تبم ۳۸ بود آنتی بیوتیک زدن قطع شده 

دو روزه هیچییی نخور دم

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

من باردارم اینطور شدم سرم زدن برام گفتن مسمومیت هست اما فقط یه شب بود تا دوهفته بعدشم دهنم همش تلخ بود خود به خود خوب شدم نمیدونمم چی بود

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
من باردارم اینطور شدم سرم زدن برام گفتن مسمومیت هست اما فقط یه شب بود تا دوهفته بعدشم دهنم همش تلخ ب ...

من زخم معده عمیق و هلیکو باکتری هم دارم ی هفته اس دارو ها رو شروع کردم....هر دو هفته هم میرم آنتی بیوتیک تزریق میکنم برا هلیکو باکتری ممکنه عوارض دارو ها باشه؟دکتر گفت سه ماه رژیم و دارو اگ بهتر نشد عمل ..وای نکنه سه ماه اینجوری بمونم خیلی بده هیچی میلم نمیکشه خدا کنه بدنم عادت کنه به دارو ها

بچه ها راه درمانی ندارین که تهوع قط بشه بتونم چیزی بخورم بدنم خیلی ضعیف شده

عزیزم به طب سنتی اعتقاد دارید؟ میتونم یه شماره بدم خیلی دکتر خوبیه فردا علاعمتو بهش بدی راهنماییت می ...

والا اعتقاد که دارم ولی میترسم باز رو دارو هام دارو طب سنتی هم بخورم ...خیلی ضعیف شدم 

من زخم معده عمیق و هلیکو باکتری هم دارم ی هفته اس دارو ها رو شروع کردم....هر دو هفته هم میرم آنتی بی ...

اره عزیزم ممکنه برای هرچیزی باشه اما درکل به من گفتن این حالت برای مسمومیته بازم نمیدونم به نظرم دور درمانتو کامل کن ایشالله خوب میشی اگرم تهوع داری قرص بگیر بخور من چون باردارم چیزی غیر از بیسکویت نمیتونستم بخورم خیلی تهوعم کمتر شد 

اره عزیزم ممکنه برای هرچیزی باشه اما درکل به من گفتن این حالت برای مسمومیته بازم نمیدونم به نظرم دور ...

❤️❤️به سلامت بیاد بغلت

مرسی عزیزم...دعام کن ❤️

❤️❤️به سلامت بیاد بغلت مرسی عزیزم...دعام کن ❤️

ایشالله زود خوب میشی گلم نگران نباش مادر من همین میکروب معده رو داشت دوره درمان که تموم شد خوب شد ❤️🌺