2777
2789
عنوان

خرید خونه

91 بازدید | 11 پست

خانوما ما منزلمون بیرون از شهر داخل یه شهرکه من برای پیشرفتمون  دوست دارم تا وقتی بچه دار نشدیم بریم داخل شهر ویه محله نسبتا خوب بشینیم برای این کار باید هر چی داریم از ماشین تا حلقه ازدواجمون رو بفروشیم بعدشم مبلغ خیلی بالایی وام بگیریم .شغل همسرم آزاده یه سال درامدش خوبه شاید یه سال بیکار باشه روبیاره به اسنب خودمم ناخن کارم البته تازه آموزش دیدم حالا یه مشورت میخاستم اگه شما جای من بودید آرامش فعلی زندگیتونوترجیح میدادید یا پیشرفت به قیمت تحمل چند سال سختی زیاد وهمراه بااسترس...بدون هیچ پشتیوانه 

مرسی تا اینجا خوندید🌹ممنون میشم نظرتونو بگید

خدایاشکرت...

الان اونجا بشین جمع کن خواستی بچه دار شی برو جای خوب

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من اگر بودم راه دوم رو انتخاب میکردم اون سختی‌ها بالاخره تموم میشه ولی زندگی توی مرکز شهر با امکانات و محله خوب و... خیلی ارزش داره 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اونجا بشین جمع کن خواستی بچه دار شی برو جای خوب

خب پول ارزششو از دست میده الان بهتر از سال دیگه س برای خرید مسلما از طرفی هم کلی باید سود وام بدیم نمیدونم...

خدایاشکرت...
خب پول ارزششو از دست میده الان بهتر از سال دیگه س برای خرید مسلما از طرفی هم کلی باید سود وام بدیم ن ...

بدون وام که نمیشه تواین گرونیا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من اگر بودم راه دوم رو انتخاب میکردم اون سختی‌ها بالاخره تموم میشه ولی زندگی توی مرکز شهر با امکانات ...

میدونی واسه خریدن این خونمون هم دقیقا این راهو رفتیم خیلی سخت گذشت اوایلش شوهر م ک بیکار شد مونده بودیم چی کنیم ولی گذشت...ازطرفی بهترین سال های زندگیمونم الانه نمیدونم چی کنم بازم سختی بکشیم یا به همین ‌ک داریم قانع بشم و اززندگی لذت ببرم

خدایاشکرت...
میدونی واسه خریدن این خونمون هم دقیقا این راهو رفتیم خیلی سخت گذشت اوایلش شوهر م ک بیکار شد مونده بو ...

زندگی بدون سختی و تلاش نمیشه به فکر آینده و آرامش خودت و بچه هات باش 

زندگی بدون سختی و تلاش نمیشه به فکر آینده و آرامش خودت و بچه هات باش 

مرسی عزیزم ک مهم بود برات نظرتو گفتی 

ولی میدونی من یه آدم فوق استرسی هستم ک تو زندگی خییییلی سختی کشیدم روحیه م خیلی ضعیف شده باکوچیکترین استرس شب خابم بهم میریزه کابوس میبینم اما ازطرف واقعا دوست دارم همیشه تلاش کنمو پیشرفت کنم الان سر دوراهی عقلمو دلم موندم ...

خدایاشکرت...
مرسی عزیزم ک مهم بود برات نظرتو گفتی  ولی میدونی من یه آدم فوق استرسی هستم ک تو زندگی خییییلی ...

خواهش میکنم . به نظرم با همسرت و بزرگترا هم مشورت کن خوب فکراتو بکن در نهایت تصمیمی بگیر که حال الانت بهتر بشه نه که فقط حرص بخوری