nastaranjoniiiiii مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 عنوان بیبی چک کاذب | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست سلام اگه هیچ دارویی مصرف نکنیم و جلوگیری باکاندوم باشه اما بیبی چک مثبت بشه واقعا حاملست با ممکنه خطا بشه.مثلا کیست یا فیبروم چیزی باعث مثبت کاذب بودن میشه؟ 1400/07/20 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 خاکتوسرم هدیه خداست اشکالی نداره دیگه شده تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 هدیه خداست اشکالی نداره دیگه شده پسراولم جمعه دوساله میشه دومی گفتیم هدیه خداست الاان هشت ماهشه این سومی عذاب خداست
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 نعمته دیگه اینجوری نگو ناشکری نکن برم دنبال داروی سقط😔
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 پسراولم جمعه دوساله میشه دومی گفتیم هدیه خداست الاان هشت ماهشه این سومی عذاب خداست عزیزم نازی پس گیراییت خیلی بالاست اینم به دنیا بیار انشاالله روش جلوگیریت رو عوض کن چون سقطم گناه کبیره داره تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
هلن۷۹ عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 1389 برم دنبال داروی سقط😔 پسر من شش ماهه بود ک بی بی چک آزمایش مثبت شد ولی بعد ۲۰روز پریود شدم هر سونو یا آزمایشی رفتم گفتن منفیهدکترم گفت شاید ب خاطر شیردهی هورمونات بهم ریختهتو هم تا مطمئن نشدی کاری نکن
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 دارم روانی میشم عزیزم نگران نباش خدا خیلی دوستت داشته انشاالله این دیگه دخمله بعدش حتما عمل کن چون گیراییت بالاست زود باردار میشی تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
بهترینرفیق عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1167 ببخشید میخوام یه کم تندبرخوردکنم باهات... اگه بین این سه بچه بخوای اولی یادومی روبکشی خودت قبول میکنی؟ پس اگه انشاالله بچه سومم درکارباشه باید مثل همون دوتا باجان ودل بپذیری. وازش مراقبت کنی. هرچند میدونم خییییلی سخته. خدابهت سلامتی بده برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکن. صبراوج احترام به حکمت خداست
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 پسر من شش ماهه بود ک بی بی چک آزمایش مثبت شد ولی بعد ۲۰روز پریود شدم هر سونو یا آزمایشی رفتم گفتن من ... منشبرخشک میدم کاش منم پریود بشم
nastaranjoniiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 3150 ببخشید میخوام یه کم تندبرخوردکنم باهات... اگه بین این سه بچه بخوای اولی یادومی روبکشی خودت ... تاپیکای قبلیم بخونیم من باهکبن دوتام خیلی به مشکل خوردم.رفتم دکتر لعمتی گفت دستگه بدردت نمیخوره ممگنه بارداری خارج رحم بشه کاندومخوبه اونوقت کانذومم....